Witam :) Od bardzo dawna ciągnęło mnie w Bieszczady , ale jak to w zyciu bywa , dopiero od kilku lat udaje się realizować plany .Pochodze z Zakopanego , Tatry przechodziłem praktycznie całe, wiec i doświadczenie na górskich szlakach jakies tam posiadam . Miedzy czasie inne góry również odwiedzałem , ale jednak w Bieszczadach odnalazłem cos co przyciąga i każe z roku na rok się tam ponownie wybierac :) Jako miejsce zakwaterowania , wybraliśmy Smerek i jak się okazało jest to decyzja trafiona , mieszkamy w domkach i jak już wspomniałem , od pieciu lat jesteśmy tam stałymi bywalcami . Oczywiście będę czytał i uczestniczył czynnie na łamach forum , będę zadawał pytania i szukał odpowiedzi , a jeśli gdzies na szlaku zobaczycie ludzi w koszulkach z napisem "pierdoły bieszczadzkie" :) to właśnie my :D. Pomysł na koszulki z takim napisem , poparty jest gafami jakie za każdym razem udaje nam się popełnić , a ze dystans do tego i samych siebie mamy odpowiedni , stąd właśnie taki napis :) Pozdrawiam Wszystkich i mam nadzieje do zobaczenia - Marek.