Hej!
Jestem tu nowa, mam na imię Jadzia i pochodzę ze Śląska. Kocham Bieszczady i wszystko co z nimi związane.
Szukam miejsca do wymieniania się doświadczeniami :)
Witaj.
Dobrze trafiłaś. Znajdziesz tutaj wiele ciekawych opowieści o wędrówkach po Biesach i wielu ciekawych ludzi.
Dzień dobry wszystkim.
Od dobrych kilkunastu lat śledzę to forum. Z dziesięć lat wstecz nawet coś pisałem.
Teraz wracam.
Mam w nosie fejs/bejs/..buki, pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Mieszkam w Nowym Sączu i kocham wszystkie pasma górskie, Tatry ciut mniej.
W Bieszczadach, z racji odległości bywam średnio dwa razy w roku po tygodniu.
Chcę poznać podobnych do siebie.
Dobry wieczór,w Bieszczadach jestem prawie co weekend,głównie rowerem.Moją ulubioną trasą jest Duża Pętla Bieszczadzka.Pozdrowienia dla wszystkich miłośników Naszych Bieszczadów.
Czołem!
Forum czytam od wielu lat. W zeszłym się zarejestrowałem. Dziś pierwszy post napisałem więc stwierdziłem, że warto się przywitać, co niniejszym czynię.
Góry lubię wszystkie, jednak to w Bieszczadzie czuję się najlepiej. Obecnie mieszkam w wielkim mieście na zachodzie naszego kraju.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!
Filip
Witam się ze wszystkimi jako nowy użytkownik. Ostatnio po raz pierwszy byłem w Bieszczadach i poza atrakcjami turystycznymi wziąłem sobie na cel punkty geodezyjne. Dlatego też zamierzam najczęściej się udzielać w wątku Sieć triangulacyjna w Bieszczadach czyli: słupki, trangule i metalowe dzyngle.
Witamy i my!
Widziałem ostatnio na granicy PL-SK ni-to-słupki, ni-to-dzyngle (tyle, że drewniane). I właśnie czekam na kogoś, kto wie, co to takiego. Są pokazane w tym wątku na dwóch zdjęciach.
http://forum.bieszczady.info.pl/show...l=1#post182958
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki