Pokaż wyniki od 1 do 10 z 850

Wątek: Nowy użytkownik - powitanie

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar chris
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

Domyślnie Odp: Nowy użyszkodnik wita się

Cytat Zamieszczone przez Henek Zobacz posta
    (OT"Bieszczadnik")
    Ale z tym liczeniem na fachową pomoc ? ... to przesada.
    Najlepiej liczyć na siebie.
    Góry to takie miejsce, gdzie najlepiej liczyć na siebie. A wcześniej - dobrze jest - poczytać o tych którzy się przeliczyli.
    Półprawda - jeśli w tych górach, no nie, jak by chcieli co poniektórzy, "bezludnych", "dzikich", gdzie jakiś twór fantazji ludowej "mówi dobranoc", ONI obaczą, iż do końca starasz się sam sobie pomóc w sytuacji trudnej, zawsze możesz liczyć na życzliwość, pomoc, dodajmy bezinteresowną, napiszę nawet, że bezmiarem owej pomocy możesz być ... zaszokowany

Bieszczadnik Awatar Pawelk
    Na forum od
    12.2008
    Rodem z
    Zamość

Dziękuje wszystkim za miłe i ciepłe przyjęcie.

MAAtylda historię trzeba przekazywać dalej.... ale nie na siłę - a z zaproszenia w miarę możliwości oczywiście skorzystam

Chris po zamojski to ja się drogach tylko poruszam ...a jednoślad... hmmm może rowerek prezydenta (chyba mu prawko oddali- roweru już nie używa )

a ludzie w Bieszczadzie wyjątkowi i bardzo chętnie pomagają- sam się nie raz o tym przekonałem
    Ostatnio edytowane przez Pawelk ; 16-01-2009 o 00:43

Awatar medicus
    Na forum od
    01.2009
    Rodem z
    mazowsze

Pawelk,mając dwadzieścia plus,też bawiłem się trochę motorkami,pamniętam jak wyrwałem od gościa, jak twierdził szmelc ,Simsona Avo Sport z 1957,po odetkaniu dyszy wolnych obrotów i dorobieniu iglicy,palił od pół kopa.
    Teraz mając 41wiosenek i wymieniony staw biodrowy(tzm.endoproteza)mam siedzieć i spokojnie żyć,jak twierdzą inni,po tuningu bioder.
    Taaa i czekać na śmierć.Po kilkunastu latach mordowania i funkcjonowania z zaciągniętym ręcznym, wreście ulga i co najważniejsze nie boli.Po 4mieś.żuciłem kule,niebawem wracam do pracy,no i w ...góry,żeby niebyć gołosłownym,czytałem na jednym z portali facet spokojnie sobie łazikuje,właśnie z endo,no i 57 na karku.Ja jestem uparty,aby do września...
    pozdrawiam

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Cytat Zamieszczone przez medicus Zobacz posta
    Po 4mieś.żuciłem kule,niebawem wracam do pracy,no i w ...góry,żeby niebyć gołosłownym,czytałem na jednym z portali facet spokojnie sobie łazikuje,właśnie z endo,no i 57 na karku.Ja jestem uparty,aby do września...
    pozdrawiam
    Czytałam autentyczną historię o człowieku, który mając endoprotezę wszedł na Mount Everest.
    Tak, że wszystko jest możliwe, a w łazikowaniu po górach ważniejsza jest psychika, niż siła i sprawność fizyczna.
    Poza tym przyjemność można czerpać nie koniecznie z ekstremalnych wypraw, ale również ze zwykłych "spacerów" po górach.

Powodzenia

Basia

Awatar medicus
    Na forum od
    01.2009
    Rodem z
    mazowsze

Dziękuję Ci Basiu,to prawda co piszesz,a powodzenie będzie mi potrzebne,zwłaszcza takie u płci przeciwnej,bo strasznie jestem samotny.
    Napewno będę chciał znależdz wcześniej, jakąś towarzyszkę na eskapadę.
    A jeśli się nie uda,to może już na szlaku
    pozdrawiam

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)