A kto temu przeczy? Z brzytwy Ockhama też to nie wynika.
Praca jest bardzo silnie przemawiającym argumentem i do pracujących na obozach i do tych którzy na tę pracę patrzą. Przeciwnie do gadania o niej...
A my w ogóle specjalizujemy się w likwidowaniu trosk, zbędnychJeśli chodzi o te miejscowości, prosiłabym o konkrety (bardzo nie lubię tych ogólników, są tacy ludzie..., są takie miejscowości), gdzież to jest tak groźna sytuacja. Wiesz, naszym problemem jest to, że właśnie jesteśmy stąd, od praszczurów, choć pewnie nie od "starorzytności"
i naprawdę nie wiem dlaczego próbujesz mnie zastraszyć od początku postu zupełnie pomijając jego meritum. Hm, pewnie łatwiej sugerować, że mamy wielu wrogów, którzy za chwilę spalą nam chałupę za czarne podniebienie niż pomóc uratować cerkiew... eh żyzn.
Ja saperem nie jestem, może Ty? A tym bardziej nie będę jej montować, a może... Czy mam się zacząć bać?
Widzisz ja tym dzieckiem jestem i nie jażę o czym mówisz.
I to ostatnie jest logicznie słuszne, bo z głupotą nie da się dyskutować a problem, o którym mówisz nie są jej antonimem.
Jest wiele organizacji które specjalizują się w robieniu niczego i tym zapewniają sobie spokój i szacunek wszystkich, akurat wiem to autopsji.
Eh, Marcinie, wiemy że w Bieszczadach istnieją ciągle żywe problemy waśni i wojen jakich pełne jest każde pogranicze, ale jeszcze więcej się o tym gada, a szczególnie ludzie którzy tu nie mieszkają i to jest ich problem a nie tutejszy, a nam cerkwie giną... Póki co, po owocach naszej pracy wnioskuję, że PR jest prawidłowy a jak się komuś nie podoba, trudno.
A nawiązując do Twojej sugestii dotyczącej logo, jest słuszna, lecz poprzestaniemy na tej wersji, bo tak jak już to uzasadniałam i jak to można wyczytać z naszej misji, ratujemy zagrożone i pozostawione bez opieki obiekty. A póki co w naszych stronach najczęściej do takich należą ukraińskie i żydowskie. Mamy mnóstwo pracy, podobnie jak Magurycz. Aczkolwiek jeśli istnieje taka konieczność i uzasadniona potrzeba zajmujemy się też innymi. I tu pozostaniemy, propagandą niech zajmą się inni, oni, jak to już pokazała historia i pewnie nie raz pokaże potrafią nie tylko ranić swoim narzędziem.
Aha, DZIĘKI I POZDRAWIAM CIĘ SZYMONIE![]()

Odpowiedz z cytatem