heheh i odmienianie we wszystkich przypadkach słowa "dzicz" w stosunku do Bieszczadów![]()
heheh i odmienianie we wszystkich przypadkach słowa "dzicz" w stosunku do Bieszczadów![]()
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Rozklejacie się panowie... i po co?
"Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"
Obciachem jest brak tolerancji i sądzenie innych po pozorach.Zbyt często tego doświadczamy,nie tylko TAM!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Lista jest dluga i zaczyna sie na legendach SZ.P. Potockiego a konczy na kał bojach z bieszczadzi jezdzacych wypasionemi pseudoterenowkami w kapeluszach z chin![]()
..oj Marcin... naprawdę rzadko się pienię... wątroba już nie ta! ...ot moje zdanie... i tyle ... i nic więcej
widzę że nastąpiłem tu paru osobą na odcisk... No ale nie pozostali mi dłużni...
Pozdrawiam wszystkich obrażalskich :)...
I jeszcze jedno czy te siekierki sprzedawane w Bieszczadach różnią się przynajmniej odrobinę od tych nad morzem i w Tatrach czy są na swój sposób orginalne (bieszczadzkie)? i czy maczugi można dostać w innych częściach naszego turystycznego kraju?
Nie wiem jak jest gdzie indziej bo bardzo nie lubię wyjeżdżać z Podkarpacia.
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Maczugi są "ogólnonarodowe"!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Największy obciach w nowożytnej historii Bieszczadów? Bezkonkurencyjna jest pani Ochojska i jej zbiórki chłamu dla głodnych bieszczadzkich dzieci. Na drugim miejscu miasto marzeń. Pamiętacie ten dziwoląg. Trzecie "budowa wyciągu na Jaśle" jako kontynujacja zielonego zawrotu głowy.
To był kolorowy zawrót głowy Zielo...nacki to był redaktor, który to promował.
Obciachem są/były wszelkie badziewia a Chin z naklejką "Bieszczady" , Solina, Polańczyk często były to szkatułki z chińska ornamentyką. Podobnie wszelkie piszczące/gwiżdżące świństwa kiedy się koło nich przechodzi , wiszące na deptaku solińskim.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)