Oj będziemy,będziemy...Ale WIELKIE szkoda,że Ciebie nie będzie,już nad tym ubolewam...echhh a myślałam że zaszalejemy:)
No to wyzdrowiej do soboty:)
Kto się jeszcze nie zameldował na sobotę,się meldować proszę:):):)
dochodze... dochodzę do siebie, ale bardzo powoli...
Piskal Marek kręci nosem troche.... ;/ bede próbowała, ale atak z drugiej strony tez by sie przydał wiec może ty nim troche potrzasniesz;]
no a własnie, a reszta towarzystwa to co tak cicho siedzi i nie potwierdza przyjscia?!
słuchajcie dowiedziałam sie że rezerwacja będzie do opłacenia w wysokości 2 zł.... no mam nadzieje ze duzy problem to nie bedzie....
Cieszę się że dochodzisz:):) Do siebie oczywiście:)!!! Co do opłaty,to normalnie myślę,że zawyżyłaś..hihi no i co do reszty towarzystwa,to trza by było ich za ogonki pociągnąć!!!!!! się może odezwą!!!!!!
No oczywiście że dochodze... do siebie! a wrecz jest juz znakomicie ze mną, pokonałam bakterie...
rozgryzłaś mnie z ta ceną;] no 50/50 trzeba si podzielić z barem a i ja musze coś z tego miec;]
chodze już nakręcona, nie mogę jutra się doczekać....
do zobaczenia wszystkim którzy pojawia sie..
No! Gdzie relacja?
WUKA
www.wukowiersze.pl
Czekamy na tatę(czyt. piskal) a i szkoda WUKA że Cię z nami nie było,normalnie totale szaleństwo było,a ja to już w ogóle jak zerwana ze smyczy:)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)