Wiola wybacz mi plissss:) ale wiesz to zachmielenie mi w głowie jeszcze zostało:) a co do opcji oni idą my czekamy na miejscu z niespodzianka,jestem ZA:) Bo piskal nie ma litości dla mnie!!! żebym ja musiała sama w drugą stronę...o nieeeeee![]()
Jak mi się uda to we wtorek będzie mała niespodzianka!!!!
A w poniedziałek może warto kupić "Nowości"?
WUKA
www.wukowiersze.pl
No sobota by mi bardziej pasowała niż niedziela,a co do spotkania to oczywiście nie mogę się już doczekać spotkania z moimi 'pierniczkami':):) Nie omijając nikogo...hihi
Dusza ludzka jest jak ptak:
Gdy wzbija się na pewną wysokość,nie tylko nie wolno jej spocząć,ale musi tęgo skrzydłami pracować,by się na niej utrzymać. Inaczej pierwsza lepsza pokusa pociągie ją ku ziemi.
ale mnie ten wątek najbardziej interesuje bo ... ludzie, no bo ludzie ;]
no a ja w takim razie w maju, ale nie w ten weekend co jedziecie, jade... chcecie zgadywać gdzie? :PPP
ja w okolicach 27 marca też nie mam zajęć wiec mogłabym pójśc na wedrówkę, chyba ze mi coś wypadnie... ale to bede informowała na bieżąco
a jutro ide.. na taniec brzucha... chcecie wystep artystyczny następnym razem? juz trochę praktyki mam za sobą ;]
Totalnie zakręcona wypowiedz:) eheheh
Ja chce wiedzieć gdzie Ty jedziesz,jak my jedziemy w maju???
A z tym tańcem brzucha fajny pomysł:) Ty na spotkaniu będziesz kręcić brzuchem,ja tyłkiem,a Julka górną częścią ciała:):) Czyli bierzemy Cię Wiola do zespołuJeszcze ARmie trza wyszkolić
![]()
Dusza ludzka jest jak ptak:
Gdy wzbija się na pewną wysokość,nie tylko nie wolno jej spocząć,ale musi tęgo skrzydłami pracować,by się na niej utrzymać. Inaczej pierwsza lepsza pokusa pociągie ją ku ziemi.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)