Może, ze zbliżającym się wyjazdem, jednak jutro?
Może, ze zbliżającym się wyjazdem, jednak jutro?
WUKA
www.wukowiersze.pl
Ale za tydzień też być może!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Słuchajcie...nie będę pisać do każdego na priv,zresztą zrobił to już Piskal, wieźcie mi napiszcie na prive kto chce koszulkę i jaki rozmiar. w sumie została WUKA,ARmia, i Wojtek,bo reszta to już wiem.Proszę żeby to było jak najszybciej,bo czas ponagla.POZDRAWIAM:)
Dusza ludzka jest jak ptak:
Gdy wzbija się na pewną wysokość,nie tylko nie wolno jej spocząć,ale musi tęgo skrzydłami pracować,by się na niej utrzymać. Inaczej pierwsza lepsza pokusa pociągie ją ku ziemi.
W imieniu Piskala powiadamiam o jutrzejszym spotkaniu ( 4 maja) w "Zezowatym Szczęściu" godz. 18.
WUKA
www.wukowiersze.pl
Jeszcze raz całej Ekipie serdeczne podziękowania za anielską niespodziankę !!!!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Dzisiaj na onecie jest galeria pokazująca Bieszczady podczas wiosny... pięknie.
http://foto.onet.pl/an00j,8c10gzggs6...v,u.html#ngh1v
co tam robaczki wogóle słychać?;]
Witam,
Szanowni moi ja dziekuję serdecznie za koszulkę którą dostałam na uodziny, logo naprawde super , wielka buźka :*:*
słuchajcie 28 maja odbedzie sie duzy koncert szantowy w toruniu (i ja mam nadzieje ze wypali i będą kolejne edycje" pt. Toruń. Dawne miasto portowe"... plakaty niebawem zobaczycie na miescie. ja organizatorom swiadczyłam podpowiedziami merytorycznymi co do wyboru muzyki, bilety m.in także u mnie mozna dostać. jesli bedziecie zainteresowani, posze o sygnał, podam linka gdzie bezie można dowiedzieć sie wiecej
pozdrawiam bardzo serdecznie....
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)