Spotykamy się w sobotę, 27 marca na dworcu głównym PKS. Autobus wyjeżdża o 7.30, kierunek Zławieś Wielka, cena biletu 4,70. W razie niepogody odwoływać się będziemy telefonicznie.
Ano byłem.. byłem... I powiem że przednie grono tam się zebrało, choć zaszyli się w tym Toruniu, oj zaszyli! Łatwiej znaleźć jaskinie w Nasicznem niż te "Zezowate szczęście". A za tę gębę Pislkalu nie musisz przepraszać, wszak lustro posiadam :D Mogę jedynie się przyczepić do tego że "pełną". Wszak ze względu na zmotoryzowanie musiałem towarzyszyć Wam o suchym (czytaj pustym) pysku. Ale nie ważne co na stole a kto przy stole. Więc jeszcze raz dziękuję za miły wieczór i mała dokumentacja tego spotkania
Pozdrawiam
Próbowałam wstawić zdjęcia ale cos mi nie poszło,ale postaram się to zrobić jak najszybciej!!!!
Ostatnio edytowane przez darkangel79 ; 24-03-2010 o 23:00
Dusza ludzka jest jak ptak:
Gdy wzbija się na pewną wysokość,nie tylko nie wolno jej spocząć,ale musi tęgo skrzydłami pracować,by się na niej utrzymać. Inaczej pierwsza lepsza pokusa pociągie ją ku ziemi.
No i jeszcze tak ze 2 zdjęcia nocnego Torunia ku zachęceniu innych do odwiedzin tego pięknego miasta.
Pozdrawiam
No to ja też wstawię parę fotek z ostatniego spotkania
DSC07508.JPG
Kwiz w wykonaniu ARmi...Aniu gratuluję pomysłu:) No i muszę się pochwalić,że na jedno pytanie udało mnie się odpowiedzieć:)
DSC07509.JPG
ICH TROJE czyli Piskal,dziadziai Wojtek M
DSC07518.JPG
Na zdjęciu...Piskal z Julką i nasz gość strunus,bardzo sympatyczny i mądry człowiek!!
DSC07520.JPG
Zdjęcie mego autorstwa...zdjęcie te w przyszłości będzie okładką'piskalowskiej encyklopedi'
DSC07519.JPG
Pokaż swoja twarzczyli zgadnij kto to jest:):)
![]()
Gdy wzbija się na pewną wysokość,nie tylko nie wolno jej spocząć,ale musi tęgo skrzydłami pracować,by się na niej utrzymać. Inaczej pierwsza lepsza pokusa pociągie ją ku ziemi.
Jak zwykle mieliście wesoło, dzięki za fotki i czekamy na relację z wycieczki:)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)