Toruń Tomkami mocny, gdzie spluniesz, to Tomek. Wczoraj dołączył następny.
Miło było wreszcie się spotkać.![]()
Bardzo miło, że mimo coraz liczniejszych obowiązków i kurczącego się czasu, udało nam się spotkać. W dodatku w miejscu "historycznym", bo to tu się wszystko zaczęło. Przybył nam kolejny Tomek - Bieszczadnik! Czekamy na jego jesienną relację spod Tarnicy. A "nasz" zespół Calcjumfolii przywiózł II nagrodę z konkursu http://www.gieldapiosenki.org/index....orzno&pageno=1 .Gratulacje!!!!
WUKA
www.wukowiersze.pl
No i brawo chłopaki
Byle tak dalej!!!!
Dusza ludzka jest jak ptak:
Gdy wzbija się na pewną wysokość,nie tylko nie wolno jej spocząć,ale musi tęgo skrzydłami pracować,by się na niej utrzymać. Inaczej pierwsza lepsza pokusa pociągie ją ku ziemi.
Czarny SPECIAL mmm mniam mniam![]()
Easy rider tylko na piechotę...
WUKA
www.wukowiersze.pl
Jeszcze nie znam dnia, ani godziny, ale w następnym tygodniu będę pomykał przez zacne miasto Ojca Kopernika.
Pozdrawiam
bertrand236
Dobra wiadomość.Mój telefon też czeka!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Dobrze było by się spotkać przed naszym, Wojtaka Myśliwca i moim wyjazdem w Bieszczady, a 18 września o 18-go o godz. 20 w Yarpenie jest koncert Własnego Portu. My i Fioletowa Woda będziemy!
Zapraszamy!
No tak koncert mojego ulubionego zespołu(wiadomo dlaczego) a mnie tam nie ma:)))) pozdrawia i buzka...pozdrówcie chłopaków z zespołu!!!!!
Dusza ludzka jest jak ptak:
Gdy wzbija się na pewną wysokość,nie tylko nie wolno jej spocząć,ale musi tęgo skrzydłami pracować,by się na niej utrzymać. Inaczej pierwsza lepsza pokusa pociągie ją ku ziemi.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)