A czy mogę się kiedyś przyłączyć jak będzie mi pasować termin i dojazdy, jeśli nie byłam jeszcze nigdy w Bieszczadach?! Bo tak jakoś wyszło, że na urlopie zamiast w Bieszczadach, włóczyłam się po Gorcach i Pieninach.. :)
A czy mogę się kiedyś przyłączyć jak będzie mi pasować termin i dojazdy, jeśli nie byłam jeszcze nigdy w Bieszczadach?! Bo tak jakoś wyszło, że na urlopie zamiast w Bieszczadach, włóczyłam się po Gorcach i Pieninach.. :)
Naturalnie! Zapraszamy!
WUKA
www.wukowiersze.pl
A ja przepraszam za zamieszanie...
bertrand236
Zapraszamy oczywiście!
A tak w ogóle, to kiedy spotkanie? Mnie by pasowała środa, lub piątek po 20, przed samym wyjazdem. Wcześniej jeżdżę brum-brumem.
Nic się nie stało. Ale oczywiście cały czas czekamy! Powitamy Cię tradycyjnymi: piernikiem i Czarnym Specjalem![]()
13 listopada, w sobotę,o godzinie 20 (chyba, zawsze tak było) w klubie Yarpen, ul. Łyskowskiego 29/35 w Toruniu jest koncert zespołu Własny Port. Może by tak przy tej okazji spotkać się po bieszczadzku,zwłaszcza, że teraz rzadko jesteśmy w Toruniu i trudno coś zorganizować w tygodniu. Zabawa gwarantowana!
Wjazd 5zł, rezerwacja stolika 2 zł, a pewnie będziemy rezerwować. Poza tym piwo, drinki, pizza- co kto lubi.
Zachęcam, zwłaszcza kandydatów do naszego Bieszczadzkiego Regimentu Toruńskiego, a wiem, że na forum pojawiły się nowe osoby z Torunia i okolic.
o 20 piszesz. No to jeśli praca pozwoli zgłaszam swój udział.Przyda mi się trochę Biesczadem pooddychac![]()
Ja nie mogę, nawał obowiązków. Klimaty też nie moje (szantowo-wodne) ale życzę udanego wieczoru!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Jakaś relacyjka? A "naszej" Ani można składać gratulacje z powodu pomyślnego ukończenia!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Gratulacje dla Ani!
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)