Idealna byłaby leśna polana nad brzegiem Wisły z możliwością dojazdu samochodem terenowym.
Znalazłem taką polanę z wiatą, 1 km od Wisły:
Dybowo - Miejsce na ognisko
Idealna byłaby leśna polana nad brzegiem Wisły z możliwością dojazdu samochodem terenowym.
Znalazłem taką polanę z wiatą, 1 km od Wisły:
Dybowo - Miejsce na ognisko
Przykład miejsca, o jakie mi chodzi:
Tak wyglądało ostatnie ognisko tego sezonu:
Można będzie tak rozpocząć sezon wiosenny w waszej okolicy?
Da radę dojechać samochodem do punktu "koniec drogi nad Wisłą"?
Kamieniec.jpg
Chcę to właśnie sprawdzić. Bo nie wiem jak jest teraz. Od strony drogi nr 80 jest normalna polna droga, szeroka, i szlak rowerowy, ale na mapie 1:75 000 jako widnieje ścieżka. Można w Kamieńcu skręcić do dawnego punktu promowego ,tam jest ścieżka w bok i można gdzieś się rozbić. Jest też droga w Strzyżawie, ale, przynajmniej na mapie, nie prowadzi nad samą Wisłę. Przejadę się tam kiedyś i dam znać.
Troszkę offtopu podrzucę w temacie.W piątek w Toruniu ma występ P.Geppert. Może ktoś z szanownych się wybiera![]()
A ja nie mam czym dojechać do "końca drogi nad Wisłą" .....!
WUKA
www.wukowiersze.pl
WUKA, zobaczymy, co się z tego do wiosny wykluje, ile czasu będę w Toruniu, jaka będzie pogoda, kto z kim będzie chciał i mógł się spotkać... Nie wszystko zależy ode mnie.
Powoli widać już wiosnę.
Termin zbiórki został już wyznaczony: sobota 14 marca o godz. 16:45 czyli na godzinę przed zachodem słońca. Miejsce - Ostromecki Przewóz nad Wisłą (jechać drogą 249 do końca):
Turystyczna mapa województwa kujawsko-pomorskiego.
Zapraszamy wszystkich.
W razie niesprzyjającej pogody termin może ulec zmianie albo spotkanie może zostać odwołane.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)