Dla zachęty parę zdjęć z rekonesansu:
![]()
Dla zachęty parę zdjęć z rekonesansu:
![]()
5 km. od mojego domu. Stąd nie ma dojścia do poprzednio podanego punktu "koniec drogi nad Wisłą", tzn. jest ale nie przy Wiśle, tylko okrężną drogą. A przy ostromeckim przewozie nie radzę. Wędkarze i mnóstwo samochodów .Może w marcu nie będzie tak źle, ale w sezonie omijam to miejsce szerokim łukiem.
Ale i tak się melduję.
W tym miejscu był na rekonesansie kolega i stwierdził, że jest to dobre miejsce na ognisko i biwak. Te zdjęcia są od niego.
Spoko. Przejdę się jeszcze do punktu "koniec drogi nad Wisłą" . Zobaczę jak i co. Tam, gdzie proponujesz nawet kiedyś widziałem policję a i leśniczówka niedaleko, a, toretycznie, nie wolno rozbijać się poza miejscami niewyznaczonymi. Ale z drugiej strony w punkcie "koniec drogi nad Wisłą" będzie dokładnie to samo.
Ile osób będzie z Twojej strony?
Tak trochę nietypowo, ale będę w Toruniu w najbliższą niedzielę po południu/wieczorem. Może bieszczadnicy kujawsko-pomorscy by znaleźli czas na piwo, maksimum osiem, gdzieś na Starówce?![]()
Również mogę przybyć. Dajcie znać jak ustalicie szczegóły.
Zdarzyło mi się być w Toruniu. Na piernikach się przewiozłem,ale smak grzanego wina zapamiętałem na długo - polecam przy okazji:)
nowe 056 (1).jpg
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)