oj piskal piskal- na inteligentnego człowieka wygladasz -pomysl jak wygladal bedzie kramik z piernikami i beretami pod tarnica![]()
A foty gdzie!? Widziałeś gdzieś na nich mohery????
WUKA
www.wukowiersze.pl
Witaj Wojtku TUTAJ TAKŻE! Pięknej pogody na jeziorach i dużo dobrych wrażeń.
WUKA
www.wukowiersze.pl
Dzięki WuKA. Będę pilnie trenował kondycję przed wyprawą w B.
A jak dobrze pójdzie to potem może i pierwsza dziesiątka w Biegu Rzeźnika))))
wszystkich obecnych przepraszam za brak zdjec postaram sie to w najblizszym terminie naprawic.pozdrawiam
No czekamy,czekamy!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Niedaleko od Torunia,
(a własciwie bardzo blisko),
bieszczadnicy się spotkali
we wsi zwanej..Toporzysko!
Właśnie wróciłam z kolejnego spotkania,tym razem gościł nas Piskal z Julią pod własnym dachem.A następne ..już pojutrze w Toruniu!
A co sobie będziemy żałować fajnego towarzystwa???
WUKA
www.wukowiersze.pl
Potwierdzam. W Piskalówce gościłem wraz z Julią WUKĘ z rodziną:Michałem, Asią i Gosią, wnuczką. Poza tym Diabła 1410 z Diabłową i Wiolę, nie związaną z forum.Był obiad piskalski (WUKA napisz,że pyszy, bo mnie nie wypada), osy, szerszenie, muzyka z płyt czarnogrających i piwo.Umówiliśmy sie co do najbliższego spotkania,toruńsko- bieszczadzkiego już we wtorek o 17 w Tratwie (ul. Flisacza-zapraszamy wszystkich! )
Potwierdzam,że...pachniało przepięknie piskalowym,sztandarowym daniem (buuu!dieta nie pozwoliła spróbować!)Z powodu..zmotoryzowanych kobiet,nie było nam też dane docenić KIMBowego winka Hero!.Wszystko,jak zwykle,zostało udokumentowane fotograficznie!
Najmłodsza "bieszczadniczka"ma 5 miesięcy,ale już pierwsze spotkanie za sobą!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)