wow;-)))
no TO jest propozycja;-)))
![]()
wow;-)))
no TO jest propozycja;-)))
![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Sytuacja się klaruje i może obędzie się bez dogrywki. Trza kwatery rezerwować!![]()
Pozdrawiam
Przemek
jakie klaruje: Andrzej i Wojtek Cyferki wracajcie do poprzedniej wersji- UG
książki dają bardzo ciekawe w zamian![]()
Bogdan Loebl
Widzę, że Ustrzyki i Wołosate raczej bez szans więc oddaje swój głos na Sękowiec. Myśle że ci co glosowali na Krywe, UG, Wołosate zmienią swoje głosy na Sękowiec bo jakoś nie widzę KIMBu w poPRLowskim hotelu. Nie zastanawiał bym się gdyby to była Tarnawa i hotelik tam przynajmniej klimat jest a Muczne co prawda fajne jako miejsce ale obłożone towarzystwem w wypasionych furach i różnymi zjazdami firmowymi itp.
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Podpisuję się pod tym w 100% - to by było najlepsze miejsce z możliwych! (moja opinia)
Zresztą wyjdzie co ma wyjść, większość zadecyduje, myślę,że ta cała "agitacja" i kampania wyborcza jest śmieszna, niech każdy odda swój głos na 1 z miejsc,a nie 5000 razy zmienia swoje zdanie! Trochę powagi Panie i Panowie!![]()
Ja także chętnie oddałabym głos na Krywe, gdyby nie fatalny tam dojazd dla zwykłego (nie terenowego) samochodu.
Muczne ...Muczne jest alternatywą - ci w wypasionych furach zainstalują się w Wilczej Jamie, w Domku myśliwskim, albo u p. Gądkowej, a dla reszty przecież pozostaje magiczny hotelik w Tarnawie - do Mucznego 5 km.
A poza tym to jest tak niedaleko, że bez trudu - w razie jakiejś niewygody - można przenieść się do Tarnawy i zaznać wyjątkowych wrażeń; niebo oglądane w negatywie (więcej gwiazd niż czerni), duchy błądzące po korytarzu hoteliku, życzliwi gospodarze, piwo dla spragnionych w kawiarence...
Muczne jest dobrym miejscem. Pod warunkiem, że jest się tam chwilowo.
Dobrze, że SB drukuje te listę przebojów co jakiś czas, bo już miałem głosować na Bystre...choć pewnie bym się jutro wycofał...
Ja mam dylemat...patriotyzm lokalny nakazuje głosować w ramach ziomkostwa...ale plany transportowe trochę co innego...
...przyczajony tygrys...
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)