"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
No ale Krywe wcale nie musi być tym moim dylematem
Nad Sanem, w zasięgu mojego roweru i po-imprezowej kondycji jest jeszcze inna lokalizacja![]()
Czyli Sękowiec, a więc to jest to co mówię, że tylko ta lokalizacja ma szansę zawalczyć z Mucznem...i wygrać.
Bogdan Loebl
To Ty tak twierdzisz...ja swego głosu jeszcze nie oddałem...
Pozdrawiam:)
S.B. Spać nie możesz, czy z imprezy wróciłeś?
Pozdrawiam
bertrand236
Jakieś ni to przeziębienie, ni to grypa, mnie dopadło. Wczoraj wieczorem popiłem aspirynę 3-ma piwami i poszedłem spać już ok. godz. 20-tej. I dlatego się w nocy obudziłem.
Wracając zaś do naszego głównego tematu, poniżej przedstawiam aktualny komunikat "sponsorsko-korupcyjny" (wg kolejności zgłoszeń).
1. Orsini wystawiła swój głos na aukcję. Dotychczas wpłynęła tylko 1 oferta. Moja. Zaproszenie na ciastka do Szelców w Ustrzykach Dln.
2. Ja obiecuję pod nasze obrady 10 l dobrej czystej wódki ukraińskiej (20 butelek 0,5 l oryginalnego Nemiroff'a kupionego legalnie w Polsce) - jeśli VIII KIMB (obrady główne dn. 16/17 maja) odbędzie się w Krywem. Jak na razie ta moja oferta odniosła skutek odwrotny do zamierzonego. Nikt nie powiększył grupki fanów Krywego, natomiast opuściła ją Lucy (bez słowa wyjaśnienia - taki afront mi uczyniła !).
3. Jeśli zwycięży lokalizacja VIII KIMB w Sękowcu, Piskal obiecuje oryginalne pierniczki toruńskie tym osobom, które się do tego przyczyniły głosując na Sękowiec. Niestety nic nie napisał o ilości tychże słodyczy. Nie wiadomo np. czy miał na myśli po 1 szt. czy po 1 kg.
4. Analogicznie Recon1 obiecuje wręczyć każdemu głosującemu na Ustrzyki Grn. książkę Pawła Kusala pt. "Zapomniane Bieszczady" (jeśli tylko Ustrzyki Grn. wygrają w rankingu propozycji lokalizacji VIII KIMB).
PS
Proszę o przedstawianie kolejnych propozycji "korupcyjnych". Uspokajam, że jak dotąd to ani CBA się mną nie zainteresowało, ani nawet zwykły dzielnicowy do mnie nie zapukał.
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 25-01-2009 o 16:33
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
No cóż-tu każdy głosuje przedziwnie-większość zgłaszających swoje lokalizacje głosuje na co innego to i ja zmienię zdanie i zagłosuję
Mam nadzieję, że pierniki będą w czekoladzie, bo ja na czekoladę łasa
Nikt mnie nie chce korumpować jakoś specjalnie to NIE!
A więc głosuję: Sękowiec!!!
Bo Krywe nie ma szans. I mam nadzieję, że ci od Krywego 14 lutego w jakieś paskudne hamerykańskie święto przerzucą swe głosy na Sękowiec.
a ci co chcą hotel to w Zatwarnicy jest b.fajny.
PS- SB Twoje ciastka na pewno pyszne, ale wiesz jak to kobiety-ciągle na diecie;-)))a pierniczek jeden maluni to ma mało kalorii;-)))
Ostatnio edytowane przez Krysia ; 25-01-2009 o 16:32
Bogdan Loebl
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)