Ja również popieram, Gosia uczestniczy w spotkaniach od dawna i uważam,że powinna być dopuszczona do głosowania.
Ja również popieram, Gosia uczestniczy w spotkaniach od dawna i uważam,że powinna być dopuszczona do głosowania.
Tarnina
Hej:)
Zmieniam zdanie - jeśli to dopuszczalne. Wciąż się waham i sądzę, że jednak musi być Sękowiec. SB - wiem, że wychodzę na człeka chwiejnego ale...takie uwarunkowania;P Jeśli możesz, to zmień mój głos i dziękuję. To jest mój ostateczny wygłos i koniec kropka.
Pozdrawiam Bieszczadolubów
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Hmmmm Derty ciekawe dlaczego tak głosujesz
"...Maciek ja tylko żartowałem..."
a żeby Ci to udowodnić to: Sb wycofuję swój głos w ogóle.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Ja podtrzymuję Ustrzyki Górne i nawet się nie chwieję. Muczne uważam za moje drażniątko, ale UG to najlepsze miejsce, według mnie, dla pogodzenia różnych racji.
Teraz tak pomyślałem, że nikt jakoś nie zgłosił Cisnej a tam przecież Forumowy lokal.
Drogi Andrzeju wcale się Tobie nie dziwie ze nie rozumiesz bo to manewr taktyczny jest .Proszę się nie przejmować bo w planie mam jeszcze co najmniej ze dwa razy zdanie zmienić .
Andrzeju trzymajmy się jednego zawiązana koalicja musi wygrać .
Nie trać wiary
Andrzeju musisz być dzielny, razem osiągniemy wiele. Wierz Andrzeju bo wiara góry przenosi ( może nawet Bieszczady).
mAAtylda
Ja już parę dni temu na wszelki wypadek zmierzyłem odległość z Zatwarnicy do Sękowca.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)