Strona 24 z 25 PierwszyPierwszy ... 14 17 18 19 20 21 22 23 24 25 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 339

Wątek: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    Lwów swoją szosą, a Rumunia - swoją.
    Jeśli dobrze zrozumiałem Hrabiego N. (Wojtek1121), to do Rumunii wybieracie się w zasadzie już po KIMB-ie (w poniedziałek i nast. dni).

Natomiast jednodniową wycieczkę do Lwowa przewiduję w ramach KIMB - w piątek 15 maja.
    Stały Bywalcze, dobrze zrozumiałeś.

W poniedziałek 18 maja o świcie ruszamy do Radoszyc. Stamtąd jedziemy 450 km (przez Słowację i Węgry) do Rumunii, do miejscowości Borsza. Tam cześć uczestników wyprawy zakłada stałą bazę w hotelu lub pensjonacie, skąd udaje się na wycieczki piesze docierając samochodem do miejsca wymarszu. Druga grupa spędza noce głównie w namiotach w górach.

Zachęcam kimbowiczów do czytania wątku Mocanita: ostatnia wąskotorowa leśna kolejka parowa w Europie i przyłączenia się do naszej wyprawy.

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Domyślnie Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    A tak, to będę musiał sam wszystko uzgadniać na odległość, przez komórkę, z tą "Krainą Wilka" lub ze "Stefantur".
    Jeśli będę mogła być na KIMB-ie (to nie jest jeszcze pewne) to chętnie przejadę się do Lwowa.

Wprawdzie nie mam żadnych formalnych uprawnień na to miasto, ale byłam tam z 8 razy i chętnie oprowadzę znajomych po "standardowych" atrakcjach (w tym jeśli się zdąży - to po super ciekawym skansenie), a również pokażę gdzie można wypić doskonałą kawę i gdzie można zjeść "huculski" obiad z dobrym lwowskim piwem.

Nie rezerwujcie wyjazdu przez biuro podróży, po co płacić, postawicie mi tą dobrą kawę w knajpie koło katedry.

A jeśli tak wyjdzie, ze nie będę mogła jechać - to zarezerwować wyjazd zawsze się zdąży, nawet w ostatniej chwili.

Pozdrowienia

Basia

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Dobrze posiedzieć przy Żubrze

Skoro Basia zaoferowała swoje usługi to wystarczy zrobić listę chętnych, zrzutkę na busa i jedziemy :) Tylko kiedy ? chyba tylko piątek wcześniej rano pozostaje i późnym wieczorem powrót bo w sobotę byśmy nie zdążyli na obrady. Niedziela odpada dla tych co w poniedziałek skoro świt będą podążać na rumuńskie Poloniny.
    Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl
    www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
    Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    (...)
    Nie rezerwujcie wyjazdu przez biuro podróży, po co płacić, postawicie mi tą dobrą kawę w knajpie koło katedry.(...)
    Basiu, taka wycieczka to również przejazd (dwukrotny) przez granicę oraz dojazd do Lwowa (i z powrotem). Bez organizatora wycieczki i jego busa sobie nie poradzimy. Odpowiedniego, bezpośredniego połączenia kolejowego Krościenko - Lwów chyba nie ma. A na drogowym przejściu granicznym z Ukrainą bywa różnie, nie chciałabyś chyba tam spędzić całego KIMB-u ?
    A zresztą - ten temat teraz "zamrażam". Wrócimy do niego zaraz po wyłonieniu lokalizacji VIII KIMB.
    A jeśli kogoś już teraz rozpiera "lwowska" energia, to niech ją wykorzystuje na załatwienie paszportu.
    Basiu, a Ty masz go aktualnie ważny ? Na pewno ? Sprawdź.

Cytat Zamieszczone przez irek Zobacz posta
    Skoro Basia zaoferowała swoje usługi to wystarczy zrobić listę chętnych, zrzutkę na busa i jedziemy :) Tylko kiedy ? chyba tylko piątek wcześniej rano pozostaje i późnym wieczorem powrót bo w sobotę byśmy nie zdążyli na obrady. Niedziela odpada dla tych co w poniedziałek skoro świt będą podążać na rumuńskie Poloniny.
    Rozumiem, że ten bus, o którym piszesz, należy do faceta, który nas sprawnie do Lwowa i z powrotem jednego dnia (w piątek 15 maja) przewiezie.
    Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 13-02-2009 o 14:01
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Łe, myślałam, że nie podchwyciliście tego mojego Lwowa i sobie odpuściłam. Mam za to Wilno i Biebrzę i wszystko w maju oba plenery z oszołomami, więc na pewno muszę tam być wśród swoich
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Dobrze posiedzieć przy Żubrze

To tylko jeszcze ostatni post przed zamrożeniem SB nie ma najmniejszego problemu na miejscu załatwić busa do Lwowa który nas zawiezie i przywiezie. Osobiście znam kilku takich przewoźników więc jak by co służę pomocą, może uda mi się wynegocjować atrakcyjną cenę.
    Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl
    www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
    Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)

Na forum od
    09.2006

ooo to już dziś
    Bogdan Loebl

lucyna
    Guest

Nie wiem jaki diabeł opanował to forum, co z nami wszystkimi dzieje się. Jest mi przykro z tego powodu ale nie zamierzam angażować się w te ciągłe burdy. To już sprawa Darka i Moderatorów. Róbta to chceta. Jestem tu służbowo, a służbowo KIMB do nieczego nie jest mi potrzebny. Skontaktuję Cię z Danielem lub ze Stefańskim.
    Prywatnie z miłą chęcią z Tobą i Mieciem połażę po Krywem. Obiecałeś mnie oprowadzic po okolicy. Miecia zabierasz ze sobą, co do tego nie mam wątpliwości. Przecież obiecałam Krysi ją wyswatać. Orsini jest piękna, humorzasta, mądra więc zasługuje na liczne grono wielbicieli. Tylko wśród zacnego męskiego towarzystwa może dokonac właściwego wyboru.

Na forum od
    09.2006

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Orsini jest piękna, .
    Proszę...co Was opętało???ja???
    chyba,że mówimy o kimś innym. Ewentualnie wizyta u okulisty potrzebna na gwałt.
    co do reszty...mądra czy przemądrzała bo to różnica

PS-zostaję lesbijką, żadnych mężczyzn, to samo zuoooooooooo
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    ...Jestem tu służbowo, a służbowo KIMB do nieczego nie jest mi potrzebny. ...
    Hehe
    Nawalasz bzdety jak mantrę. To jest forum, a nie zakład pracy. Wypad!!! i wróć tu jak masz ochotę jako bieszczadniczka.
    KIMB - świetne obnażenie. Jesteś tam gdzie mamona. Wypad!!

Ble

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)