No to rozumiem Jego naciski![]()
No to rozumiem Jego naciski![]()
No coś Ty, jaka zdrada? Wołosate jest świetnym miejscem pod każdym wzlędem na taką imprezkę, ale.........sercem zawsze Sękowiec :)
Tarnina
Ja to bym chciał głosować na Wołosate, ale ze względu na sentyment i obietnicę posatawienia namiotu na obrady wybieram Sękowiec
Orsini, zamiast myśleć co mamy, Ty lepiej pomyśl co byśmy mieli...
A tak a propos, to czy czasem to nie jest nazbyt spóźniona kampania na Malkontenta Roku?
Pozdrawiam:)
To jest realizm! i zobaczysz za kilka miesięcy co będzie. Jednak dla mnie to marna pociecha. Będziemy mieli drugą Irlandię...ale z okresu Wielkiego Głodu
No dobra:
słucham ofert: kto i za ile chce mój głos???
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
To jest jednoznaczna oferta Orsini. Jej jeden głos może przewazyć wynik wyborów. Do tej pory głosowało nas tylko 19 osób (a w zeszłym roku łącznie 24).
Ja natomiast występuję z inną, następującą propozycją "korupcyjną".
Obiecuję tu publicznie, że jeśli VIII KIMB odbędzie się w Krywem (na które osobiście głosowałem, co możecie sprawdzić), to moim wkładem gastronomicznym pod obrady KIMB będzie 5 (słownie: pięć) butelek 0,7 l dobrej ukraińskiej czystej wódki.
I podkreślam: oferta ta dotyczy tylko lokalizacji w Krywem.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
kobiecie wódkę???
No dobra to moje przemyślenia są takie:
Wołosate na taką imprezę by było najlepsze, ale Polej został sam na polu bitwy, a więc bez szans niestety.
UG ma za wielu przeciwników co też czyni je bez szans.
Pozostają 3 lokalizacje.
Z czego w Mucznym nigdy nie byłam, wygląda wszystko super, ale...
no własnie KIMB w hotelu???dwa-trochę bardzo niefajnie, że wszyscy się rozpełzną po różnych miejscówkach, a więc integracja kiepska.
no to pozostaje Krywe i Sękowiec. W tym pierwszym przypadku z tą integracją może być aż za bardzo, bo jak się kogoś nie lubi to nawet nie ma jak nie być w obecności tej osoby.
A więc wychodzi, że Sękowiec jest najlepszą lokalizacją.
Powyższe aboslutnie nie jest oddanym głosem a jedynie głośno myślę
Ostatnio edytowane przez Krysia ; 23-01-2009 o 15:24
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Ech Stały Bywalcze, kto jak kto, ale Ty powinieneś wiedzieć(i wiesz),że ukraińska wódka najlepiej smakuje w Sękowcu!!
A jak zagłosujecie na Sękowiec i KIMB tam się odbędzie, to macie u mnie oryginalne toruńskie pierniki!!!
PS. Nie przypuszczałem,że kiedykolweik będę musiał korumpować..
Podbijajcie ceny, podbijajcie....a ja ofertę swojego głosu wystawię 14-go
PS. Ta wódka, to łoryginalna jak rozumiem...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)