Nie będę czekał na ostatni moment tylko dla dodania dramaturgii wyborom. Po krótkim namyśle, z małżonką ustaliliśmy, że przenosimy głos na Sękowiec.
Długi
Nie będę czekał na ostatni moment tylko dla dodania dramaturgii wyborom. Po krótkim namyśle, z małżonką ustaliliśmy, że przenosimy głos na Sękowiec.
Długi
Skoro sam Szanowny Wnioskodawca lokalizacji VIII KIMB w Krywem się z tej propozycji wycofał, to i ja czuję się zwolniony z gardłowania za nią.
Przenoszę zatem swój skromny głos na Ustrzyki Górne.
PS
Gdyby jakimś cudem się okazało, że pomimo dezercji Długiego i mojej, Krywe zwyciężyło, to oczywiście moja obietnica sponsorsko - alkoholowa pozostaje aktualna.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Na już niecałe 9 godzin przed zakończeniem głosowania sytuacja przedstawia się następująco.
Dotychczas głos oddało 29 osób.
W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Krywe
www.krywe.webpark.pl
1) Aleksandra
II. Muczne
www.muczne.org
1) bertrand236
2) Marcowy
3) Marcin Scelina
III. Sękowiec
www.sekowiec.net
1) piskal
2) Misieg
3) Tarnina
4) manio
5) vm2301
6) dorota z krakowa
7) Basia Z.
8. Derty
9) wojtek legionowo (wz. Gosiczek L-wo)
10) krawc
11) kobieta_bieszczadzka
12) Piotr
13) długi
IV. Ustrzyki Górne
www.carynska.pl
1) zbyszekj
2) Hero
3) Recon1
4) iza
5) mAAtylda
6) andrzej627
7) Wojtek1121
8. WUKA
9) Jaro
10) Stały Bywalec
V. Wołosate
www.podtarnica.bieszczady.net.pl
1) Polej
2) irek
PS 1
Przypominam, że aby nasze głosowanie rozstrzygnąć już w 1-szej turze, zwycięska lokalizacja powinna otrzymać ponad połowę liczby ważnie oddanych głosów. Do chwili obecnej głosowało 29 osób, zatem aktualnie (za moment może się to zmienić) taka "większość bezwzględna" wynosi 15.
PS 2
Osoby, które tylko sporadycznie tu zaglądają, proszone są o uważne przeczytanie 1-go postu (wprowadzającego) w tym wątku tematycznym. Jeśli spełniają kryteria "czynnego prawa wyborczego", to obowiązkowo powinny zagłosować (a potem koniecznie przyjechać na VIII KIMB).
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
Witam !
w ramach szczerego zamiaru uczestniczenia w VIII KIMB-ie oddaję swój głosu nowicjusza na Ustrzyki Górne.
Na już tylko ok. 2 i 1/2 godz. przed zakończeniem głosowania sytuacja przedstawia się następująco.
Dotychczas głos oddało 30 osób.
W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Krywe
www.krywe.webpark.pl
1) Aleksandra
II. Muczne
www.muczne.org
1) bertrand236
2) Marcowy
3) Marcin Scelina
III. Sękowiec
www.sekowiec.net
1) piskal
2) Misieg
3) Tarnina
4) manio
5) vm2301
6) dorota z krakowa
7) Basia Z.
8. Derty
10) krawc
11) kobieta_bieszczadzka
12) Piotr
13) długi
IV. Ustrzyki Górne
www.carynska.pl
1) zbyszekj
2) Hero
3) Recon1
4) iza
5) mAAtylda
6) andrzej627
7) Wojtek1121
8. WUKA
9) Jaro
10) Stały Bywalec
11) Jurko
V. Wołosate
1) Polej
2) irek
PS 1
Przypominam, że aby nasze głosowanie rozstrzygnąć już w 1-szej turze, zwycięska lokalizacja powinna otrzymać ponad połowę liczby ważnie oddanych głosów. Do chwili obecnej głosowało 30 osób, zatem aktualnie (za moment może się to zmienić) taka "większość bezwzględna" wynosi 16.
PS 2
Osoby, które tylko sporadycznie tu zaglądają, proszone są o uważne przeczytanie 1-go postu (wprowadzającego) w tym wątku tematycznym. Jeśli spełniają kryteria "czynnego prawa wyborczego", to obowiązkowo powinny zagłosować (a potem koniecznie przyjechać na VIII KIMB).
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
To się kurna zaraz zacznie....hehehe biedny jesteś Stały Bywalcu w tej godzinie
Monitoring non-stop...
Pozdrawiam:)
PS Nie off-topicuję, jeno pomagam Ci nie zasnąć i przegapić roszady
Termin upłynął. Zamykam głosowanie.
Żaden post po tym moim niniejszym nie będzie już brany pod uwagę przy obliczaniu wyników wyborów.
Komunikat powyborczy wkrótce.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
Dobra! Czekam! Mam nadzieję, że wygra Muczne....
pozdrawiam
bertrand236
KOMUNIKAT POWYBORCZY
Głosowało 30 osób.
Rozkład głosów okazał się następujący (nazwy miejscowości podaję w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Krywe
www.krywe.webpark.pl
1) Aleksandra
II. Muczne
www.muczne.org
1) bertrand236
2) Marcowy
3) Marcin Scelina
III. Sękowiec
www.sekowiec.net
1) piskal
2) Misieg
3) Tarnina
4) manio
5) vm2301
6) dorota z krakowa
7) Basia Z.
8. Derty
10) krawc
11) kobieta_bieszczadzka
12) Piotr
13) długi
IV. Ustrzyki Górne
www.carynska.pl
1) zbyszekj
2) Hero
3) Recon1
4) iza
5) mAAtylda
6) andrzej627
7) Wojtek1121
8. WUKA
9) Jaro
10) Stały Bywalec
11) Jurko
V. Wołosate
1) Polej
2) irek
Stwierdzam, że żadna z ww. lokalizacji nie uzyskała wymaganej bezwzględnej większości głosów, która wynosiła 16.
W tej sytuacji czeka nas II tura wyborów lokalizacji VIII KIMB, tj. "dogrywkowa" rywalizacja pomiędzy Ośrodkiem Wypoczynkowym w Sękowcu a Zajazdem "Pod Caryńską" w Ustrzykach Górnych. Przewiduję na nią 2 tygodnie, zakończenie nastąpi w niedzielę 1 marca o godz. 20:00.
Jutro najpóźniej w godzinach przedpołudniowych zamieszczę w tym dziale (KIMB) stosowny temat poświęcony w całości II turze wyborów.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki