Niech wygra najlepszy.
Krywe
Niech wygra najlepszy.
Krywe
Muczne i już.
bertrand236
Muczne zostało zgłoszone w ostatniej chwili i nie było w ogóle dyskutowane. Osobiście nie jestem przeciwny tej lokalizacji, ale już przyzwyczaiłem się do myśli, że KIMB odbędzie się w Ustrzykach lub w Wołosatem.
Zwolennicy Mucznego należą do tej samej koalicji co ja.
Sorry za wtręta bo mnie jakby wątek nie dotyczy, ale:
Andrzeju - wyluzuj trochę i daj sobie na wstrzymanie, wprowadzasz moim zdaniem chaos kompletny w tym temacie tylko bo to żeby stwierdzić że KIMB ma być w UG bo... tak.
Z 400 postów w poprzednim wątku prawie 1/4 to jedno i to samo, podobnie jak pozostali - ten sam za przeproszeniem, a zresztą nie powiem co...
Powiem Ci natomiast że na pierwszych 2-3 KIMB ważne było aby się spotkać i pogadać i sądze że obecnie również jest podobnie - kto chce to dojedzie, załatwi sobie nocleg, powrót i nie będzie płakał. Różnica jest taka, że obecnie mamy kilku wygodnickich hrabiów do których cała reszta ma się dostosować i cała reszta ma przyjechać tam gdzie wygodnie hrabiostwu, bo hrabiostwo d... na "prowincję" nie ruszy. Zakwaterujcie się w Hiltonie a kimbowicze zrobią wam zrzute na taryfe w te i we wte.
Z góry przepraszam za ten niesprawiedliwy, nieładny i niesłuszny zapewne osąd - tylko może czytajcie czasem siebie... bo z sufitu on się nie wziął.
No jakoś ja tych wielkich wygód nie zauważyłam w UG, a dosyć często ostatnimi czasy bywałam, więc zupełnie nie rozumiem hasła z Hiltonem, i mylisz się Piotrze-w takiej lokalizacji jak UG czy nawet Wołosate każdy znajdzie dla siebie odpowiednią miejscówkę, bo będzie miał wybór!
W przeciwieństwie do Krywego, gdzie jest tylko Sz.P. Tosia i eto wsio.
O Mucznym się nie wypowiadam, bo nigdy tam nie byłam
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
W całości się z Tobą Piotrze zgadzam. Postanowiłem kiedyś, że w tym temacie (KIMB-u) raczej nie będę się udzielał... Kiedyś nawet napisałem posta, który miał to wszystko podsumować o podobnym wydźwięku, co Twój Piotrze, ale gdy miałem już kliknąć "Zatwierdź wiadomość" brakło prądu... Drugi raz pisać o tych bzdetach mi się nie chciało, więc dziękuję, że mnie wyręczyłeś Potrze. Jeden marudzi, że tu daleko, inny, że tam nie ma klimatu (choć wydaje mi się, że wszystkie lokalizacje w tej samej strefie klimatycznej są). Jak komuś brakuje ciepłej wody to w potoku lub w kałuży się można od biedy podmyć, a liściem lepiężnika też sobie da radę antygłowę podetrzeć... Nie róbmy z siebie hrabiostwa i damulek, co z chamstwa się chcąc nie chcąc wywodzą...
Pozdrawiam i nie napaljcie się tak bardzo... Nie ważne gdzie byleby miało się udać. Co do mojej osoby KIMB mógłby być wszędzie - nawet na szczycie Kiczory. Jako, że głos trza oddać. Głosuję na Muczne. Jeśli wygra Sękowiec, Ustrzyki, Wołosate lub Krywe to też się nie obrażę.
Marcin
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)