W całości się z Tobą Piotrze zgadzam. Postanowiłem kiedyś, że w tym temacie (KIMB-u) raczej nie będę się udzielał... Kiedyś nawet napisałem posta, który miał to wszystko podsumować o podobnym wydźwięku, co Twój Piotrze, ale gdy miałem już kliknąć "Zatwierdź wiadomość" brakło prądu... Drugi raz pisać o tych bzdetach mi się nie chciało, więc dziękuję, że mnie wyręczyłeś Potrze. Jeden marudzi, że tu daleko, inny, że tam nie ma klimatu (choć wydaje mi się, że wszystkie lokalizacje w tej samej strefie klimatycznej są). Jak komuś brakuje ciepłej wody to w potoku lub w kałuży się można od biedy podmyć, a liściem lepiężnika też sobie da radę antygłowę podetrzeć... Nie róbmy z siebie hrabiostwa i damulek, co z chamstwa się chcąc nie chcąc wywodzą...

Pozdrawiam i nie napaljcie się tak bardzo... Nie ważne gdzie byleby miało się udać. Co do mojej osoby KIMB mógłby być wszędzie - nawet na szczycie Kiczory. Jako, że głos trza oddać. Głosuję na Muczne. Jeśli wygra Sękowiec, Ustrzyki, Wołosate lub Krywe to też się nie obrażę.