Piotrze, jestem Ci bardzo wdzięczny za Twoją wypowiedź, gdyż zdopingowałeś mnie podsumowania moich wypowiedzi.
1/ Zdaję sobie sprawę z tego, że jestem tym dla KIMBu czym Lucyna dla całego forum, to znaczy zabieram głós o wiele częściej niż inni forumowicze. Rozumiem, że nie wszystkim to się podoba. Mam jednak nadzieję, że moje wypowiedzi nikomu nie sprawiają przykrości. Zdarzyć się może, że wprowadzam zamieszanie, tak jak to się stało z moim dzisiejszym testem ankiety, który miał na celu sprawdzenie jak faktycznie to działa. Wprowadzanie zamieszania nigdy nie jest moim celem i jeżeli tak się stało, to wszystkich za to serdecznie przepraszam.
2/ Lokalizacja KIMBu. Na pięć zgłoszonych propozycji odpowiadają mi trzy, więc nie jestem chyba aż tak wybredny. Ciekaw jestem, Piotrze, jak ta proporcja wygląda u Ciebie jest ? Wszystkie propozycje Tobie pasują ? Czy masz jakieś preferencje? Nie chcę mi się wierzyć, że jest Ci wszystko jedno. Chyba, że nie masz zamiaru przyjechać. Odpowiedz na to pytanie.
3/ Głosowanie. Można byłoby sobie wyobrazić, że wyboru dokonuje jednoosobowo Stały Bywalec. Przecież to on jest pomysłodawcą i mógłby tak zrobić. Wybrał on inną metodę wyboru - glosowanie, którego reguły z roku na rok ulepszane. Przecież chodzi chyba o to, aby na KIMB przyjechało jak najwięcej forumowiczów. Czy się mylę? Obecnie jesteśmy na etapie głosowania i szukania kompromisu. Moim celem nie jest skłócenie zwolenników rożnych lokalizacji, ale kompromis, a do tego potrzebna jest szczera wymiana poglądów. Pozwól więc, że będę zabierał głos na ten temat bez skrępowania.

Odpowiedz z cytatem