Strona 18 z 34 PierwszyPierwszy ... 8 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 28 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 339

Wątek: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Dobrze posiedzieć przy Żubrze

Domyślnie Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta

Matyldo - jesli nie mam racji, to napisz tak. Rozwiej te moje obawy. Puść wodze wyobraźni i powiedz nam, jak - Twoim zdaniem - przebiegałoby nasze plenarne zpotkanie w Mucznem.
    A przedtem koniecznie sprawdź, czy w tamt. restauracji hotelowej nie są przypadkiem wymagane po godz. 20:00 stroje wieczorowe.
    No właśnie osoba zgłaszająca miejsce i obiekt pewnie poczyniła jakieś wstępne ustalenia z właścicielem więc warto by było powiedzieć nam na co możemy tam liczyć bo obawiam się, że obawy SB mogą być zasadne. To w końcu hotel i będą tam pewnie jacyś goście więc nie ma co liczyć, że zawładniemy restauracją. Być może jest tam jakaś altana na zewnątrz do biesiadowania ale czy nasza zabawa nie zostanie rozpędzona po 22. Po doświadczeniach z ostatnich KIMBów właściciel zdaje sobie sprawę, że pewnie tylko kilka osób zakwateruje się w hotelu? Ja osobiście wybrał bym Carpathie albo Wilczą Jame. Może liczy że zarobi na restauracji i będziemy masowo nabywać u niego potrawy i alkohol? tu też może się przeliczyć
    Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl
    www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
    Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Domyślnie Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    ...
    Na zakończenie nieco złośliwości, ale nie adresowanej indywidualnie, tylko tak trochę "ogólnie" ukierunkowanej.
    Na dwóch ostatnich KIMB-ach byłem prawie aż do samego końca - gdy wychodziłem, było już dobrze po godz. 2:00 w nocy. Jakoś nie zauważyłem, aby niektórzy zwolennicy Mucznego (z obecnej listy głosujących) długo wtedy przebywali z nami. Wręcz przeciwnie, zmywali się już ok. godz. 22:00, tłumacząc "bo to jestem zmęczony", "bo jutro czeka mnie jazda samochodem", itp. Albo w ogóle wychodzili "po angielsku".
    ..
    Zaraz tam złośliwości. Wcale się nie obrażam. Wywołałeś do tablicy, to się przyznaję. Tak było. Nie każdy może balować do woli. Jak trza siadać na drugi dzień za kółko, to trza wcześnie od kielicha wstać. Ale byłem tym co się pożegnał i napewno po angielsku nie wychodziłem. Pewnie będzie tak i w tym roku, no chyba żebym z Krywego musiał sam drałowac w nocy. Co to, to nie.
    Pozdrawiam wszystkich zdecydowanych i "choragiewki" też pozdrawiam
    bertrand236

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Moje doświadczenie biesiadnicze mówi mi jasno jedno:

1) Lepiej wypada grillowania raczej przy takiej okazji niż kotlety po bieszczadzku, czy inne schabowe w restauracji, sztywność sosnowych krzeseł i siedzenie przy 10 metrowym stole

2) Spotkania najfajniejsze są wokół ogniska, gdzie można podrzeć japy udając śpiewanie, bez krępacji śmiać się i płakać, rozmawiać, róbta co chceta

3) Bardzo krępujące jest to, gdy ktoś z sąsiedztwa przychodzi uciszać i komentować jakie to chamstwo zjechało.

...zaczynam mieć wrażenie jakby te tzw Obrady KIMB-u schodziły na dalszy plan...zaraz po dobrym noclegu, bliskości zaplanowanych tras na kolejne dni, wygodzie itp .... a wydawało mi się, że to jest gwóźdź programu...

Pozdrawiam

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Przez opis tego kotleta to ja dziś nie zjem kolacji
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Dotychczas głosowało 27 osób.

W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):

I. Krywe
    www.krywe.webpark.pl

1) długi
    2) Aleksandra
    3) Stały Bywalec
    4) lucyna

II. Muczne
    www.muczne.org

1) bertrand236
    2) Marcowy
    3) Marcin Scelina
    4) iza
    5) Wojtek1121
    6) andrzej627
    7) kobieta_bieszczadzka
    8. krawc
    9) mAAtylda
    10) Derty

III. Sękowiec
    www.sekowiec.net

1) piskal
    2) Misieg
    3) Tarnina
    4) manio
    5) irek
    6) orsini
    7) vm2301
    8. dorota z krakowa
    9) Basia Z.

IV. Ustrzyki Górne
    www.carynska.pl

1) zbyszekj
    2) Hero
    3) Recon1

V. Wołosate
    www.podtarnica.bieszczady.net.pl

1) Polej

PS
    PiotrekF - zgodnie z regulaminem Twój głos anulowałem. Początkowo bowiem źle Cię zrozumiałem i uznałem, że głosujesz na Krywe. Potem jednak napisałeś wprost, że na VIII KIMB nie przyjedziesz.
    To niby jak - w przypadku zwycięstwa Krywego - dostarczyłbyś tam (cyt.) "wiśniak litewski, w pewnej ilości" ? Pocztexem ?
    A poza tym, co oznacza owo sformułowanie "w pewnej ilości" ? 100 g dla Lucy na spróbowanie ? 1 flaszka na kilkadziesiąt osób ?
    Uprawiasz, Brachu, tzw. austriackie gadanie.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Awatar Gosiczek L-wo
    Na forum od
    01.2009
    Rodem z
    Legionowo

A czy ja jako dopiero zarejestrowana a jak wielu forumowiczów wie od wielu wielu lat uczestniczę w różnego rodzaju spotkaniach bieszczadzkich,i cóż ja mam nie mam prawa głosu bo brak liczby postów daty rejestracji itd.
    Jak przyjadę na KIMB to osobiście porozmawiam z Szanownym Prezydentem

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Cytat Zamieszczone przez Gosiczek L-wo Zobacz posta
    A czy ja jako dopiero zarejestrowana a jak wielu forumowiczów wie od wielu wielu lat uczestniczę w różnego rodzaju spotkaniach bieszczadzkich,i cóż ja mam nie mam prawa głosu bo brak liczby postów daty rejestracji itd.
    Jak przyjadę na KIMB to osobiście porozmawiam z Szanownym Prezydentem
    Tak jest! Porozmawiaj.Wszystko mu wygarnij. Niech sobie nie myśli!

Awatar Gosiczek L-wo
    Na forum od
    01.2009
    Rodem z
    Legionowo

Gdy patrze na listę rozterka mnie ogarnia,bo wszędzie są znajomi czy to Mucznem,czy tez w Sękowcu cóż gdybym miała prawo głosu to Sękowiec.
    A to z kilku przyczyn,pierwsza to już mamy z Tarniną skuteczną metodę pozbywania się natrętnych adoratorów ,druga togdzieś po kiIMBie trzeba dojść do siebie i tu tylko Iras może pomóc bo ciupać drewko też trzeba umieć

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Cytat Zamieszczone przez irek Zobacz posta
    Ja osobiście wybrał bym Carpathie albo Wilczą Jame.
    Niestety, Carpathia w KIMB-owy weekend jest w całości zajęta przez grupę zorganizowaną. A za Wilczą Jamą nie przepadam, więc nie dzwoniłem

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec
    Jakoś nie zauważyłem, aby niektórzy zwolennicy Mucznego (z obecnej listy głosujących) długo wtedy przebywali z nami. Wręcz przeciwnie, zmywali się już ok. godz. 22:00, tłumacząc "bo to jestem zmęczony", "bo jutro czeka mnie jazda samochodem", itp. Albo w ogóle wychodzili "po angielsku".
    Cytat Zamieszczone przez bertrand236
    Wywołałeś do tablicy, to się przyznaję. Tak było.
    Przysiągłbym, że to alibi było do mnie Masz rację, Bertrandzie, trzeba się uderzyć w pierś! To prawda, nie odtrąbiłem urbi et orbi swego wyjścia z KIMB-u 2008. Jak wychodziłem sikać, to też nikomu słówka na ten temat nie pisnąłem. Świnia ze mnie, nie bieszczadnik...

Ale jest na to rada: KIMB-owicz oddający głos na konkretną lokalizację powinien jednocześnie zobowiązać się, że - zmęczony czy rześki, trzeźwy czy pijany - wytrwa na KIMB-owym placu boju:
    - do godziny 6 rano, jeśli impreza odbywa się w preferowanym przezeń ośrodku lub
    - tylko do godziny 2, jeśli wygra nielubiany ośrodek.

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez Gosiczek L-wo Zobacz posta
    (..)Jak przyjadę na KIMB to osobiście porozmawiam z Szanownym Prezydentem
    Nawet się domyślam przyczyny Twoich pretensji.
    Otóż pewnie Tata - skuszony propozycją moją i PiotrkaF - rwie się, aby zagłosować na lokalizację VIII KIMB w Krywem, a Ty i Mama jesteście przeciw. I tylko dlatego zabrałyście Mu laptop.
    Zgadłem ?
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)