Dlaczego Prezydent dekretu jeszcze nie wydał, przecież ma niemal nieograniczona władzę;0- do godziny 6 rano, jeśli impreza odbywa się w preferowanym przezeń ośrodku lub
- tylko do godziny 2, jeśli wygra nielubiany ośrodek.
Dlaczego Prezydent dekretu jeszcze nie wydał, przecież ma niemal nieograniczona władzę;0- do godziny 6 rano, jeśli impreza odbywa się w preferowanym przezeń ośrodku lub
- tylko do godziny 2, jeśli wygra nielubiany ośrodek.
Aja mimo wszystko głosuję no właśnie?.......sękowiec
Tu chyba można zrobić wyjątek Gosia uczestniczyła w kimbach nie jest nowa. Pewnie nie zakładała konta bo takowe ma Wojtek więc sumując ich razem (bo przeważnie razem zawsze uczestniczą w spotkaniach) spełnia wszystkie warunkiPodeszła uczciwie do sprawy, mogła oddać głos z konta taty np.
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Rzeczywiście nie spełniasz wymogów formalnych.
Ale jeśli nam tu publicznie oświadczysz, że Twój Tata (zalogowany jako "wojtek legionowo", ponad 300 postów) upoważnił Cię do głosowania w Jego imieniu na lokalizację VIII KIMB w Sękowcu, to wtedy głos uznam.
Ale już potem Ojciec nie będzie mógł odrębnie zagłosować !
I oczywiście obecność na KIMB obowiązkowa (najlepiej całą familią).
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 27-01-2009 o 16:29
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Ja również popieram, Gosia uczestniczy w spotkaniach od dawna i uważam,że powinna być dopuszczona do głosowania.
Tarnina
Hej:)
Zmieniam zdanie - jeśli to dopuszczalne. Wciąż się waham i sądzę, że jednak musi być Sękowiec. SB - wiem, że wychodzę na człeka chwiejnego ale...takie uwarunkowania;P Jeśli możesz, to zmień mój głos i dziękuję. To jest mój ostateczny wygłos i koniec kropka.
Pozdrawiam Bieszczadolubów
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Hmmmm Derty ciekawe dlaczego tak głosujesz
"...Maciek ja tylko żartowałem..."
a żeby Ci to udowodnić to: Sb wycofuję swój głos w ogóle.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki