Strona 31 z 34 PierwszyPierwszy ... 21 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 339

Wątek: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Domyślnie Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB

Chyba Wielbiciel WPP pamięta, że ona wycofała swój głos.
    Pozdrawiam
    bertrand236

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Domyślnie Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB

Witaj Szanowny Bertrandzie
    Chyba Wielbiciel WPP pamięta, że ona wycofała swój głos.
    Pozdrawiam
    Prawdziwym i jedynym wielbicielem WPP jest Pastor - i uprasza się o nie odbieranie Jemu tego prawa.
    ad rem - statystyka i tak się wali. Mnieman, że Kazik i tak dojdzie do składu i ładu i wszystko pięknie wyłoży. Niedoróbki ewentualne wszelakiej maści przykryje swoim Prezydenckim autoramentem.

P.s.
    co tam u Barnaby - czekam na tę pracę.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Michał ; 12-02-2009 o 23:22 Powód: jak zwukle mnie się dupcy - nawias temrazom

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Michał Zobacz posta
    Witaj Szanowny Bertrandzie

Prawdziwym i jedynym wielbicielem WPP jest Pastor - i uprasza się o nie odbieranie Jemu tego prawa.
    ...
    P.s.
    co tam u Barnaby - czekam na tę pracę.

Pozdrawiam
    Michale!
    1. O.K. przyjąłem do wiadomości
    2. W porządku. Też czekam
    Pozdrawiam
    bertrand236

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Dotychczas głosowało 29 osób.

W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):

I. Krywe
    www.krywe.webpark.pl

1) długi
    2) Aleksandra
    3) Stały Bywalec
    4) lucyna

II. Muczne
    www.muczne.org

1) bertrand236
    2) Marcowy
    3) Marcin Scelina

III. Sękowiec
    www.sekowiec.net

1) piskal
    2) Misieg
    3) Tarnina
    4) manio
    5) vm2301
    6) dorota z krakowa
    7) Basia Z.
    8. Derty
    9) wojtek legionowo (wz. Gosiczek L-wo)
    10) krawc
    11) kobieta_bieszczadzka
    12) Piotr

IV. Ustrzyki Górne
    www.carynska.pl

1) zbyszekj
    2) Hero
    3) Recon1
    4) iza
    5) mAAtylda
    6) andrzej627
    7) Wojtek1121
    8. WUKA

V. Wołosate
    www.podtarnica.bieszczady.net.pl

1) Polej
    2) irek

PS 1
    Przypominam, że aby nasze głosowanie rozstrzygnąć już w 1-szej turze, zwycięska lokalizacja powinna otrzymać ponad połowę liczby ważnie oddanych głosów. Do chwili obecnej głosowało 29 osób, zatem aktualnie (za kilka minut może się to zmienić) taka "większość bezwzględna" wynosi 15.

PS 2
    Bertrandzie - nad obliczeniami, póki co, panuję. Lucyna najpierw faktycznie wycofała się z głosowania, ale potem wróciła (znów do Krywego). Nawet nagrody (kartograficzne) ufundowała na okoliczność zwycięstwa Krywego.
    Michale - najlepszym dowodem na to, że w moich bieżących komunikatach nie ma pomyłki jest to, że nie zaprotestował ... Andrzej627. Pisałem już wcześniej, że monitoruje On przebieg naszego głosowania używając do tego programu Excel.
    Obydwu zaś Wam wyjaśniam, że jedyną bieszczadniczką, której pozostaję wielbicielem, jest Miśka z Otrytu. A i to tylko wówczas, gdy przyjeżdżam w Bieszczady bez żony (obie te samice są bowiem o mnie strasznie zazdrosne).

PS 3
    Osoby, które tylko sporadycznie tu zaglądają, proszone są o przeczytanie 1-go postu (wprowadzającego) w tym wątku tematycznym. Jeśli spełniają kryteria "czynnego prawa wyborczego", to powinny zagłosować (a potem oczywiście przyjechać na VIII KIMB).
    Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 13-02-2009 o 07:40
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

lucyna
    Guest

Jako eks wilbicielka tego forum cofam swój głos. Straciłam chęć uczestnictwa w KIMB.

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Lucynko, nie dramatyzuj.

Uśmiech znów zagości na Twej twarzy:)

Na "innym" forum nie takie rzeczy się działy, a wytrzymałaś

Spotkać Sławę Przewodnictwa Bieszczadzkiego bezcenne...za wszystko inne związane z KIMBem zapłacisz kartą:)

Pozdrawiam:)

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    50°02'11''N 21°59'02,6''E

Ustrzyki
    Ponieważ chciałbym przyjechać z małą, połowa lokalizacji odpadła od razu.
    A tak na marginesie to głosowanie trwa co najmniej o dwa tygodnie za długo.
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Jako eks wilbicielka tego forum cofam swój głos. Straciłam chęć uczestnictwa w KIMB.
    Dabl-Ju Pi Pi, to nie takie proste. Proszę Cię stanowczo, abyś wycofała tę rezygnację.

Jeśli wycofasz, to przywiozę Ci na KIMB Miecia.

Poza tym uprzejmie przypominam, że również złożyłaś "sponsorską" ofertę dot. KIMB-u w Krywem (gdyby wygrała ta lokalizacja). Każdemu uczestnikowi KIMB w Krywem obiecałaś mapy i przewodniki. A potem dołożyłaś jeszcze każdemu po 1 egz. nw. książek:
    1) "Podkarpacki smak dziejów. Informator turystyczny",
    2) "Ścieżka dendrologiczno - edukacyjna. Drzewa parku podworskiego w Jureczkowej".
    Czy tę ofertę także anulujesz ? Czy to może były tylko takie obiecanki - cacanki (a głupiemu stoi) ?
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Jastrząb z Otrytu

lucyna
    Guest

@ Kazik nie chcę być na KIMB. Z miłą chęcią spotkam się z Wami, znowu razem połazęgujemy.
    Dla wszystkich miłośników Krywego mam przygotowane mapy i mini przewodniki. Postaram się je dostarczyć albo Tobie osobiście albo Marcowemu wraz z prezentem dla Powsimordki.

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    @ Kazik nie chcę być na KIMB. (...)..
    No, popatrz. A ja już myślałem, że 15 maja (piątek, 1-szy dzień KIMB) zawieziesz nas wszystkich do Lwowa.
    A tak, to będę musiał sam wszystko uzgadniać na odległość, przez komórkę, z tą "Krainą Wilka" lub ze "Stefantur".
    No i wtedy przyjadę bez Miecia.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Jastrząb z Otrytu

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)