Witam!
Planuje wybrac sie w Bieszczady w marcu. Przegladam strony internetowe ale nie mam pojecia ktora miejscowosc wybrac. Chcialabym zeby ktos podpowiedzial mi gdzie warto pojechac. Bede wdzieczna za wszystkie pomysly
KASIA
Witam!
Planuje wybrac sie w Bieszczady w marcu. Przegladam strony internetowe ale nie mam pojecia ktora miejscowosc wybrac. Chcialabym zeby ktos podpowiedzial mi gdzie warto pojechac. Bede wdzieczna za wszystkie pomysly
KASIA
Proponuję Ustrzyki Górne. Moja przygoda z Bieszczadami zaczęła się od tego miejsca, jednak to był czerwiec a nie marzec i miałem zapewne inne warunki na szlakach. Pierwsza (i jak narazie ostatnia) wyprawa z rowerem - Cisna.
Pytanie jest tak ogólne, że trudno coś doradzić. Spróbuj doprecyzować co chcesz w biesiech zobaczyć?
pozdrawiam
Marek
polecam oczywiscie Ustrzyki górne!!!
Muczne
Skansen wsi bieszczadzkiej w Sanoku.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Muczne, Sękowiec (kemping u p.Basi ) lub Zatwarnica
Witajcie, my z TŻtem jedziemy 8 marca na kilka dni w Bieszczady (zaczynająć jednak od Beskidu Niskiego -Iwonicz)
planujemy zachód i wschód słońca na Wetlińskiej (nocleg w chatce) a cała reszta zależy od pogody i stanu szlaków.
wstępnie chcemy nocowac w wetlinie w ośrodku pttk, bardzo korzystne ceny, ale nie wiem jakie warunki? zaznaczam ze nie potrzebuje luksusów , tylko ciepło i czysto
w lecie nocowaliśmy zawsze na Piotrowej Polanie,
bardzo prosze poleccie co zwiedzić po drodze w warunkach zimowych
Komańcza, Lesko?
czekam:)
och, kilka dni, to tak na szybko, w "pigułce".Zależy jak będziecie się przemieszczać, no i od warunków śniegowych w górach.Ale czuję, że zima będzie krótka...Z Beskidu N. KONIECZNIE Turzańsk !!! ( przepiękna cerkiew !!az zatyka dech...o ile będzie niedziela-może uda się załapać na mszę ?. Jak ja tam byłem, nie było w niej prądu, więc przy świecach...)Nie co dalej warto skoczyć na Sine Wiry (zahaczając o cerkiew w odludnej Łopience) .Jeśli Wetlina-to oczywiście Połoniny, z zejściem do Berehów Gr., albo pasmo graniczne-Rabia Skała, Okrąglik, lub nawet przez Roztoki spacer na Słowacje.Lesko-to kirkut.W Sanoku -koniecznie skansen !!!!
Zresztą- jest mapa..........a możliwości -setki....
Pozdrawiam !
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki