Pokaż wyniki od 1 do 10 z 186

Wątek: Skitury w Bieszczadach

Widok wątkowy

Forumowicz Roku 2018
    Kronikarz Roku 2018
    Forumowicz Roku 2017
    Kronikarz Roku 2014
    Ekspert Roku 2013
    Korespondent Roku 2008
    Awatar sir Bazyl
    Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Resmiasto

Domyślnie Odp: Skitury w Bieszczadach

Cytat Zamieszczone przez uszatek_mis Zobacz posta
    (...) Stawia to trochę w innym świetle dotychczasowe wędrówki forumowiczów na rakietach, prawda?
    Spoko, ja myślę, że to chodzi o wędrówki latem na rakietach, żeby zbytnio nie blokować pieszych bo przecież nie chodzi na pewno o to żeby te np. 1900 osób brnęło w rejon Halicza pieszo, po pas w śniegu, ryjąc tunele zamiast delikatnie wierzchem myknąć
    Ale jeśli czasem faktycznie jakaś chora głowa coś takiego wymyśliła na zimę, to ogłaszam, że nigdy, przenigdy poza tymi wyznaczonymi trasami nie chodziłem w rakietach po parku, a w relacjach zawsze dla splendoru ubierałem je tylko do zdjęcia i od razu je ściągałem (tropy zostawiali inni, których nie znam, nie pamiętam itd. ). Ja tu widzę znacznie poważniejszy problem - od kogo mam się dowiedzieć, czy czasem nie jestem już 101 na jakiejś trasie w danym dniu??? Bo mnie złapią i będzie draka...
    Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 25-01-2016 o 15:57
    "Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)