Strona 11 z 20 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 217

Wątek: hipokryzja?

Mieszany widok

Literat Roku 2013

Awatar trzykropkiinicwiecej
    Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

Domyślnie Odp: hipokryzja?

taaaaa "...dzikość i pierwotny charakter" ... więcej takich "wild" wycieczek i chyba już nie długo go zachowa...
    ktos coś wspomniał o fanatykach... podobno to tacy co nie zmieniają zdania i nie zmienią tematu... (.. i nie chodzi mi o czystą semantykę)

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Zawsze toć lepsze niż tropem wilka po quadowych koleinach...

Bieszczadnik Awatar chris
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

wiesz, nie wiem, wilk ma jeden bieżnik, quady nieskończenie omal wiele, co ciekawsze?

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Może i uznacie mnie za hipokrytę, ale mnie naprawdę jest szczerze żal, że schodząc z Przełęczy Orłowicza nie wpadnę do "Ostoi" na kawę lub herbatę, jak równiez tego, że wędrując w okolicach Dwernika nie wypiję piwa w "Piekiełku".
    Oczywiście obydwa ww. miejsca były całkowicie różne, ale oba zarazem tak bardzo ... bieszczadzkie.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Cytat Zamieszczone przez chris Zobacz posta
    wiesz, nie wiem, wilk ma jeden bieżnik, quady nieskończenie omal wiele, co ciekawsze?
    No o gustach nie ma co ponoć dyskutować. Jedynie myślę, że lepiej z trepa niż maszyną tropów czegokolwiek poszukiwać

lucyna
    Guest

No ktoś wreszcie odkrył mój talent.
    Mogłam z nim rozmawiać w języku brytanów mówiąc słodkie wyp... ale z szacunku m.in dla Ciebie przerzuciłam się na język klasyków.:))))0

Literat Roku 2013

Awatar trzykropkiinicwiecej
    Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

...a po co to skakanie do gardeł... zamykacie koło... i trwa... i trwa... niech sponsorem wypowiedzi będzie cyfra 108 i jarzębinowy paciorek ... niech Wam się dobrze wiedzie.. ale po co udowadniać swoją wyższość i rację przy każdej możlwiej okazji...po co nam zbędnie oceniać.... osądzać... to jest Bieszczadzkie Forum Internetowe ... a nie kącik leczenia czyihś kompleksów... czyż nie za dużo już zbędnych zdań? nie tylko w tym temacie... basta ludzie... wynocha do Lasu...! a tam ciiiiii....
    ps. nie zapomnijcie po powrocie z wycieczki wrzucić fotek i zdać relację (oczywiście jeśli jest na to ochota)

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Lucyna! To na Forum są jakieś miejscówki i rzędy????

Bieszczadnik Awatar kamil.zeglarz
    Na forum od
    03.2007
    Rodem z
    Kraków

Lucyna, jak dla mnie to mozesz sobie umieszczac tysiace linkow reklamowych w swoich postach na forum. To kogo reklamujesz na swojej stronie internetowej jest wylacznie Twoja sprawa i guzik mi do tego. Deklaruj sobie co chcesz, ba umiesc sobie jeszcze kilka linkow. Dalszy ciag Twoich wywodow na temat wspolpracy czy tez jej braku z takich czy innych przyczn jest poprostu zenujacy i nie ma zwiazku z watkiem, pominmy go. Ale nie obrazaj innych nazywajac ich idiotami, ludzmi drugiego, trzeciego... rzedu. To forum nie jest Twoim prywatnym folwarkiem. Ma na nim prawo pisac zarowno osoba, ktora ma na swoim koncie kilkanascie postow jak i ta majaca ich kilkaset. Okaz tez szacunek dla przyrody bieszczadzkiej i nie propaguj (promuj - to Twoje ulubione slowo) jej dewastacji. Bo to co robicie ze swiomi kolezkami to kpina. Od poczatku istnienia Zalewu Solinskiego nie wolno uzywac na nim silnikow spalinowych. Dalem Ci jawne dowody tego, ze robicie sobie zarty i kpiny z przepisow, ktore obowiazuje tu od zawsze. Ba jestescie do tego stopnia bezczelni, ze bierzecie za to kase. Za cos czego wam robic NIE WOLNO.

Pozdrawiam, Kamil
    Ostatnio edytowane przez kamil.zeglarz ; 04-02-2009 o 16:40

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez kamil.zeglarz Zobacz posta
    Lucyna, jak dla mnie to mozesz sobie umieszczac tysiace linkow reklamowych w swoich postach na forum. To kogo reklamujesz na swojej stronie internetowej jest wylacznie Twoja sprawa i guzik mi do tego. Deklaruj sobie co chcesz, ba umiesc sobie jeszcze kilka linkow. Dalszy ciag Twoich wywodow na temat wspolpracy czy tez jej braku z takich czy innych przyczn jest poprostu zenujacy i nie ma zwiazku z watkiem, pominmy go. Ale nie obrazaj innych nazywajac ich idiotami, ludzmi drugiego, trzeciego... rzedu. To forum nie jest Twoim prywatnym folwarkiem. Ma na nim prawo pisac zarowno osoba, ktora ma na swoim koncie kilkanascie postow jak i ta majaca ich kilkaset. Okaz tez szacunek dla przyrody bieszczadzkiej i nie propaguj (promuj - to Twoje ulubione slowo) jej dewastacji. Bo to co robicie ze swiomi kolezkami to kpina. Od poczatku istnienia Zalewu Solinskiego nie wolno uzywac na nim silnikow spalinowych. Dalem Ci jawne dowody tego, ze robicie sobie zarty i kpiny z przepisow, ktore obowiazuje tu od zawsze. Ba jestescie do tego stopnia bezczelni, ze bierzecie za to kase. Za cos czego wam robic NIE WOLNO.

Pozdrawiam, Kamil
    Jankie dowody? Twierdzisz, że byłeś świadkiem łamania prawa. Nie zareagowałeś, nie zgłosiłeś, nic nie zrobiłeś. Po kilku misiącach piszesz na forum górskim post. Wybacz ale skąd mam wiedzieć, że mówisz prawdę. Na zalewie obowiązuje cisza ale są wyjatki od reguły. Ani mi się śni sprawdzać czy doszło do złamamia prawa. Wątpię aby ktokolwiek na podstawie takich dowodów usiłował cokolwiek wyjaśnić. Jako człowiek tak żarliwie broniacy przestrzegania prawa i strefy ciszy następnym razem sięgnij po telefon. Numer na policję znasz.
    Od pilnowania porządku na forum są Admin i Moderatorzy. Nie widzę tu ani jednego wpisu na czerwono lub niebiesko.

PS.
    Dla nie żeglarzy. Można wynając kuter WOPR. Sama kilkakrotnie to robiłam. W ten sposób ratownicy zarabiają m.in na paliwo. Armatorzy: Biała Flota, Tramp, Czajka mają możliwośc korzystania z silnika. Takich wyjątków jest jeszcze kilka.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 04-02-2009 o 17:01

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)