Tak patrze na to forum i co hipokryzja,komercja,obciach... niby cool temaciki tylko ze ta cala artyleria wymierzona jest w kierunku bieszczad... co to to nie... fuck off.
Wodo oligocenska nie poznasz bieszczad przez neta trzeba je saczyc powoli latami jak buki az cie pokreci az nosem zaryjesz w sciolke bo ziemia przeca wszystko wyciagnie.
Co by tu jeszcze ...aha moze mam zygac zolcia bo ktos realizuje projekt ktory planowalem z od lat. Nie i h... moze kiedys to mi sie uda... i spelni sie moje marzenie zeby zarabiac chodzeniem po lesie....a chocby to mialo byc pokazywanie turystom bieszczadzkiej przyrody od zaplecza.
Poza tym prosze nie mowcie mi ze podesklepowe obciachowe zakapiory to komera bo to uwlacza waszej inteligencji mozna jedynie powiedziec ze promocja tego i owego jest mniej lub bardziej nachalna..., wysublimowana jak zwal tak zwal.
Acha i jeszcze jedno niektorzy na tym forum sa tacy prawozrzadni az sie s..ac chce pewnie to banda konfidentow za porzedniego systemu pewnie by z pala latali pilnujac prawa (sorry lewa).
Prawo sie caly czas zmienia ale nigdy nie wypierze ludzkiego sumienia trzeba byc w porzadku dla innych i postepowac w sposob przemyslany.... szacunek dla ziemi i ludzi yo!

Odpowiedz z cytatem