Kto z piszących niepochlebnie o quadach na tym forum, robi to by podkopać konkurencję?
Nigdy quada w terenie nie widziałaś? To Ty chyba Lucynko za często się z domu nie ruszasz
Z drugiej strony wiesz, że ze względu na cenę są wynajmowane przez firmy. Uczestników imprezy integracyjnej jeżdżących na quadach też nie widziałaś? Aha, zapomniałem, jeździli po publicznych drogach i terenie prywatnym. Zapomniałem też, że np droga Bystre-przeł. Żebrak jest publiczną, więc szkód żadnych nie wyrządzą
Jaki teren objęła ta akcja połączonych sił?
Nie znaleziono żadnej dewastacji, dobrze, ale ewentualne dewastacje chyba nawet nie są głównym zagrożeniem.
I pamiętaj, że nawet jeśli statystycznie quady i inne sporty motorowe nie są jeszcze w Bieszczadach problemem, to będą jeśli nie będzie wyraźnego sprzeciwu.
Niechaj jeżdżą po drogach publicznych, terenach prywatnych (jeśli nie leżą na terenie parku, czy rezerwatu).
No może bym jeszcze liczbę tych dróg publicznych ograniczył...
PS Jeszcze jedno pytanie dotyczące tego:- w jakim celu starałaś się o to zezwolenie? Ile razy to robiłaś w zeszłym roku?oprócz tych którymi jeździłam służbowo stokówkami mając pozwolenia
Zakładki