Strona 21 z 22 PierwszyPierwszy ... 11 14 15 16 17 18 19 20 21 22 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 217

Wątek: hipokryzja?

Bieszczadnik Awatar kamil.zeglarz
    Na forum od
    03.2007
    Rodem z
    Kraków

Domyślnie Odp: hipokryzja?

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Mam prawo atakiem odpowiadać na atak.
    Masz prawo. Co teraz wymyslisz? Oplujesz go?. Nakrecaj się jeszcze bardziej...

Mam prawo bronić swoich Kolegów i Osoby z nami Wspólpracujące.
    Kazdy z nas ma prawo (ba powinien czuc się w obowiazku od obrony pokrzywdzonych).

Tylko co wyzwiska innych userow mają wspolnego z obrona.

Jeżeli widzisz tu tylko atak z mojej strony to jesteś nadal, a moze jak zwykle cholernie stronniczy.
    Admin uwazaj:).

Pozdrawiam, Kamil

P.S. Lucyna wiecej pokory i szcunku dla innych ludzi (nawet tych "trzeciorzedowych"). Zacznij odpowiadac na pytania poruszone w tym watku a nie obrazac innych. To naprawde niczego pozytywnego nie wnosi. Tylko nie zaczynaj od stwierdzen, ze nie znam Jeziora Solinskiego i ze nie ma ono prawie żadnego znaczenia przyrodniczego i ze Twoi koledzy przewidzieli kryzys... bo delikatnie mowiac odbiegasz od tematu.
    Ostatnio edytowane przez kamil.zeglarz ; 07-02-2009 o 10:00

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2008

Świat staje się coraz gorszy, ludzie coraz bardziej pachna hipokryzja a Bieszczady są rozjeżdżane przez osobników żądnych kasy, którzy zarabiają na przyrodzie niszcząc ją.
    Nie ma szacunku dla tych gór.

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Cytat Zamieszczone przez Zefir Zobacz posta
    Nie możemy podkopywać renomy jednej firmy, tam też ktos pracuje, zarabia na życie....
    podkopywać?
    Śmiem twierdzić, że robicie im właśnie REWELACYJNĄ reklamę! Nie ważne jak-dobrze czy źle , ważne, żeby mówili.
    A to co dla Was jest złem (kłady i inne) dla innych będzie super, więc skoro w co drugim poście jest www.krainawilka.pl to lepszej reklamy mieć już nie mogą.
    Przykład?Pamiętacie był taki angielski film o księdzu geju (nie pamiętam tytułu). Kto by na niego poszedł?Nikt, a jak się babcie moherowe zaczeły modlić pod kinem,księża zaczęli mówić, że ten film to grzech i dzieło szatana to tłumy nań waliły.
    Więc Wam się wydaje,że pisząć źle odbieracie klientów, a ja uważam, wręcz przeciwnie.
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

lucyna
    Guest

nie chce mi się z wami gadać. bawcie sie dalej w swoim bajorku obrońcy bieszczadzkiej przyrody. obiecałam Modowi bezpośrednio nikogo nie obrażąć i stosować się do netykiety. owa netykieta pozwala jednak powiedzieć co o was myślę. brak szacunku dla was i waszej argumentacji równie dobrze mogę zaakcentować pisząc ten tekst nie używając shiftu.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 07-02-2009 o 10:52

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Michał Zobacz posta
    [Michał]: 10 pkt karnych za recydywę i brak postępów w resocjalizacji.

Istotniejsza jest kategoria czystości - ta jak na razie to A2 i to tylko w jednym punkcie pomiarowym. Poczekamy, zobaczymy jak będzie wyglądało toto po tegorocznym monitoringu. Jak na razie tendencja paroletnia wskazuje na ciągłe pogarszanie się stanu środowiska. Ale dla tambylców to nic nie znaczy?
    To Ty nam karniaku odpowiedz - korzystasz z oczyszczalni, czy też sruuu do potoku!

Pozdrawiam
    No nie mój Ulubiony Panie Michale. Po raz pierwszy piszesz na temat i to rozsądnie. Jest źle. Znacznie gorzej niż się mówi. Zobacz ile g... pływa po zalewie, szczególnie w okolicach zurbanizownych. Z racji wykonywanego zawodu potrafisz poszukać informacji. Ile razy już została przekroczona dopuszczalna ilość skażenia wody pałeczkami coli i w jakich miejscach?
    Nie mam oczyszczalni lecz szambo. Moja okolica nie jest skanalizowana. Dopiero chyba dwa lata temu niektóre nasze miasteczka i kilka wsi zostało przyłąconych do oczyszczalni ścieków.

Droga Lucyno nigdy nie zaatakowałem Ciebie ani nie użyłem wobec Ciebie obraźliwych słów jak masz to w zwyczaju.
    Jeżeli post zaczynający temat, w którym nie odnoszę się do Ciebie uważasz za atak personalny, to już twoja nad interpretacja. Teraz tylko można domniemywać, że utożsamiasz się z tym wszystkim, co napisane we wstępie i to tak Cię rozzłościło, że zamiast rzeczowo dyskutować wyzywasz innych i piszesz nie na temat być może z braku argumentów.

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Lucyno,

Nie zachowuj się jak udzielna księżniczka..czy tam jakiś bojownik. Potrafisz przecież dyskutować na argumenty.

jak sama piszesz bronisz kolegów...ale ich nikt nie nazywa idiotami, tylko zarzuca działania sprzeczne z ideą ochrony przyrody...nawet jeśli nie z prawem.

Użyj argumentów, informacji itp a nie epitetów w stosunku do osób takie oskarżenia rzucające.

I nie ma nic do rzeczy tu czy Ty osobiście kogoś za trolla uważasz czy nie. To Twoje zdanie - a regulamin i dobre obyczaje obowiązują.

Szybki quiz:

Stwierdzam, że jako przewodnik prowadzący liczne grupy niszczysz przyrodę. Ty odpowiadasz:

a) Drogi Wojtku, jestem ziarnkiem na pustyni, moje zniknięcie z rynku turystycznego nie będzie mieć znaczenia, poza tym ludzie maja prawo tam przebywać i wypoczywać.

b) Ty idioto, pier**** trolu, spi***** stąd w podskokach

c) FOCH!!!! Wyłączam iPlusa, nie chcę was znać!!! Spadam na "normalne" forum

Wybór należy do Ciebie.

Myślę, że taka dyskusja może przynieść wiele satysfakcji, tylko musisz zaakceptować prawo innych do posiadania innego zdania i nie lubienia tych, których Ty lubisz

Pozdrawiam serdecznie:)

...
    Ostatnio edytowane przez vm2301 ; 07-02-2009 o 11:54

Znacznie gorzej niż się mówi. Zobacz ile g... pływa po zalewie, szczególnie w okolicach zurbanizownych.
    Ten problem jest w każdych górach ludzie czekają (lub nie czekają) aż przyjdzie burza żeby spuścić do potoka, bo wtedy nie widać.
    Zanieczyszczenia wód fekaliami nie usprawiedliwiają lekceważenia strefy ciszy, o której była mowa. Po coś ona została wprowadzona.

O przekroczeniu norm jest w chociażby linku który podałem wcześniej. Są to dane sprzed lat teraz może być rzeczywiście gorzej. W literaturze nie chce mi się tego szukać. Na jednej stronie WWW pisało, że po sezonie turystycznym jest jeszcze gorzej. Ale trudno tu się tym podpierać.

Bieszczadnik Awatar JarekBartek
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Lublin

Do tej bezładnej dyskusji trzeba dodać jeszcze reklamę informacyjną ogólnopolskiego przedstawiciela quadów firmy X (żeby nie było reklamy komercyjnej) www.quadcenter.pl. Ten sprzęt nadaję się w góry i do lasu, latem i zimą na wszelkie bieszczadzkie bezdroża (suche stwierdzenie powszechnie wiadomego faktu). Polecam bardzo ten link ekologom - szczególnie zakładkę imprezy integracyjne: Kraśnik – Bieszczady z pięknymi zdjęciami stalowych rumaków na tle bliskiej Forumowiczom przyrody (treść związana tematycznie z Bieszczadami).
    Aaaaa powtórzę dla pewności - to jest oczywiście reklama informacyjna (cytat z innego, nie modyfikowanego z uwagi na „reklamy informacyjne” postu w tym wątku).
    JarekBartek

PS. Jeśli Administrator lub Moderatorzy mnie wytną, z uwagi na pkt 2 Regulaminu Forum, oczekuję, że będą konsekwentni.

PS.2 Żeby było jeszcze zabawniej to mały link na połoniny
    http://nasza-klasa.pl/profile/1643597/gallery/12
    Czyż nie jest to piękne?

Cytat Zamieszczone przez JarekBartek Zobacz posta
    Czyż nie jest to piękne?
    Fajne. Za 10 000 kupi już całkiem fajnego quada 4x4 i można śmigać.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)