Pokaż wyniki od 1 do 10 z 217

Wątek: hipokryzja?

Widok wątkowy

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: hipokryzja?

Cytat Zamieszczone przez oligocenmaster Zobacz posta
    Założyłem ten wątek bo zauważyłem taki problem, na pewno nie ja pierwszy. Wszyscy wypowiadali się na temat pisząc ciekawe odpowiedzi.
    Wiec nie wiem czemu piszesz że lecę sobie “w kulki” z ludźmi na forum??
    Twój post tak jak i mój obecny, jest nie na temat.
    Prócz zaczepki chyba nie było po co tego pisać.
    Myślę że się trochę zreflektowałeś edytując go w późniejszym terminie i dodając link wyprawy do niedźwiedziej pieczary.
    Ależ to ty jesteś tylko i wyłacznie zaczepką. Najprawdopodobniej zalogowałeś się tylko po to aby przyp... klopsikowi, a potem mi, bo nazwałam twoje zachowanie idiotycznym.
    Nie znasz Bieszczadów, nie napisałeś ani jednego merytorycznego postu więc nie masz prawa tak zwracać się do naszego klopsa. Być może znajdziesz dalsze osoby z drugiego, trzeciego rzędu, dzieci onetu, które wezmą udział w twych prowokacjach czyli polecisz sobie wraz z nimi w kulki ale pamiętaj, że są tu ludzie, którzy każdy wątek wyprowadzą na dobra drogę. Ten wątek stworzyli na przekór twoie i tobie podobnych ludzie, który zanają Bieszczady, czują się odpowiedzialni za to forum.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 04-02-2009 o 11:23

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)