Pokaż wyniki od 1 do 10 z 217

Wątek: hipokryzja?

Widok wątkowy

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: hipokryzja?

Cytat Zamieszczone przez vm2301 Zobacz posta
    @Lucyno

Może i przekonywająco brzmisz, może i faktycznie jest to sadzawka bez żadnego znaczenia przyrodniczego, ale wiesz, że dobro turystów w tym regionie w ogóle mi na sercu nie leży, wiesz , że tłumów nie lubię.

Nie dziw się więc więcej, że "u mnie z jeziorem krucho"

A nie wyjeżdżaj mi tu z kryzysem, bo on minie, a ja mówię o perspektywie lat.

Pewnie się też modlisz o zniesienie różnych terminów ferii zimowych?

Co do zdjęcia.

OK, wierzę, że zdjęcia zrobił GOPRowiec, przy okzaji służbowego wyjazdu.

Dlaczego jednak Kraina Wilka umieściła je na swej stronie jako reklamę organizowanych przez siebie usług?

Widzisz, 80% odwiedzających ich stronę może to potencjalni klienci, którym koło dupy lata, czy to legalne, czy to szkodliwe dla przyrody, czy nie. Ich to nakręca. ja należe do tych 20% odwiedzających

Ale masz rację, nie ma sensu drążyć tematu tej firmy...do nastepnej publikacji reklamy niemoralnej

Lucyno, ja rozumiem potrzeby miejscowych, wiem, że z czegoś trza żyć, ale naprawdę będzie lepiej, gdy już potroicie obroty (czyt. ściągniecie tu 3 razy więcej ludzi)?

Jakoś Wam tego życzyć mi się nie chce

Ale pozdrawiam serdecznie:)
    Ignorant z Ciebie. Pod względem turystycznym okolice dawnej doliny Sanu są przeciekawe do wędrówki. Podobnie Jeziora Myczkowieckiego.
    Oby, gadałam z naszym Dzikiem. Jest analitykiem rynku. Jesienią ścieliśmy się na temat kryzysu. Byłam pewna, że to ja mam rację (obsługiwałam grupy inwestorów, prezesów,ekonomistów itd, którzy mieli zdanie podobne do Tuska) ale okazało się, że Paweł przewidział, które przedsiębiorstwa pierwsze padną. I padły. Dziś Paweł powiedział iż to dopiero początek. Kryzys jest i będzie jeszcze długo trwał.
    Nie modlę się o zmianę ferii. Jest dobrze, ciesz się nie ma turystów. Bieszczady są prawie puste.
    Co do zdjecia? Ten goprowiec jest współpracownikiem Agencji więc to sprawa pomiędzy panami. Mi nic do tego.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 06-02-2009 o 20:28

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)