Pokaż wyniki od 1 do 10 z 217

Wątek: hipokryzja?

Widok wątkowy

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Domyślnie Odp: hipokryzja?

Lucyno,

Nie zachowuj się jak udzielna księżniczka..czy tam jakiś bojownik. Potrafisz przecież dyskutować na argumenty.

jak sama piszesz bronisz kolegów...ale ich nikt nie nazywa idiotami, tylko zarzuca działania sprzeczne z ideą ochrony przyrody...nawet jeśli nie z prawem.

Użyj argumentów, informacji itp a nie epitetów w stosunku do osób takie oskarżenia rzucające.

I nie ma nic do rzeczy tu czy Ty osobiście kogoś za trolla uważasz czy nie. To Twoje zdanie - a regulamin i dobre obyczaje obowiązują.

Szybki quiz:

Stwierdzam, że jako przewodnik prowadzący liczne grupy niszczysz przyrodę. Ty odpowiadasz:

a) Drogi Wojtku, jestem ziarnkiem na pustyni, moje zniknięcie z rynku turystycznego nie będzie mieć znaczenia, poza tym ludzie maja prawo tam przebywać i wypoczywać.

b) Ty idioto, pier**** trolu, spi***** stąd w podskokach

c) FOCH!!!! Wyłączam iPlusa, nie chcę was znać!!! Spadam na "normalne" forum

Wybór należy do Ciebie.

Myślę, że taka dyskusja może przynieść wiele satysfakcji, tylko musisz zaakceptować prawo innych do posiadania innego zdania i nie lubienia tych, których Ty lubisz

Pozdrawiam serdecznie:)

...
    Ostatnio edytowane przez vm2301 ; 07-02-2009 o 12:54

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)