Pokaż wyniki od 1 do 10 z 217

Wątek: hipokryzja?

Mieszany widok

Forumowicz Roku 2018
    Kronikarz Roku 2018
    Forumowicz Roku 2017
    Kronikarz Roku 2014
    Ekspert Roku 2013
    Korespondent Roku 2008
    Awatar sir Bazyl
    Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Resmiasto

Domyślnie Odp: hipokryzja?

Witamy nowego forumowicza! (Oligocenmaster - przywitanie się to taki starodawny zwyczaj, ale to kwestia chyba kultury, taktu, wychowania itd.).
    Co do hipokryzji to właśnie świetnie obrazuje ją powyższy post Lucyny. Moim zdaniem ta wyliczanka powinna zostać skasowana jako nachalna reklama.
    "Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Nie nie, absolutnie nie, powinna zostać, tzn można adresy www pokasować, ale reszta niech zostanie. To jest bardzo ciekawe. Raz się jest ekologiem innym razem nie...wychodzi na moje dlaczego ekologów nie za bardzo lubię
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Cytat Zamieszczone przez sir Bazyl Zobacz posta
    Moim zdaniem ta wyliczanka powinna zostać skasowana jako nachalna reklama.
    Dlaczego nachalna? Mnie ta wyliczanka zupełnie nie przeszkadza. Przeciwnie, dzięki niej poznałem parę, dotychczas nieznanych mi, ofert turystycznych rekomendowanych przez Lucynę.

Forumowicz Roku 2018
    Kronikarz Roku 2018
    Forumowicz Roku 2017
    Kronikarz Roku 2014
    Ekspert Roku 2013
    Korespondent Roku 2008
    Awatar sir Bazyl
    Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Resmiasto

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    Dlaczego nachalna? Mnie ta wyliczanka zupełnie nie przeszkadza. Przeciwnie, dzięki niej poznałem parę, dotychczas nieznanych mi, ofert turystycznych rekomendowanych przez Lucynę.
    Cieszę się Andrzeju, że poznałeś parę ofert turystycznych, jak sam raczyłeś zauważyć rekomendowanych przez Lucynę, ale tematem wątku nie jest wyliczanka stron www byłych, teraźniejszych i przyszłych współpracowników Lucyny (wtedy byłaby to po prostu zwykła reklama), a że temat całkiem inny dlatego jest nachalna. Ale nie tylko dlatego - istnieje REGULAMIN FORUM (tutaj link do zapoznania się: http://forum.bieszczady.info.pl/announcement.php?f=14 ), w którym jasno napisano : "pkt 2. Nie zamieszczaj żadnych ofert i reklam komercyjnych, a także takich opinii, które mają służyć wyłącznie reklamie. "
    "Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez sir Bazyl Zobacz posta
    Cieszę się Andrzeju, że poznałeś parę ofert turystycznych, jak sam raczyłeś zauważyć rekomendowanych przez Lucynę, ale tematem wątku nie jest wyliczanka stron www byłych, teraźniejszych i przyszłych współpracowników Lucyny (wtedy byłaby to po prostu zwykła reklama), a że temat całkiem inny dlatego jest nachalna. Ale nie tylko dlatego - istnieje REGULAMIN FORUM (tutaj link do zapoznania się: http://forum.bieszczady.info.pl/announcement.php?f=14 ), w którym jasno napisano : "pkt 2. Nie zamieszczaj żadnych ofert i reklam komercyjnych, a także takich opinii, które mają służyć wyłącznie reklamie. "
    Acha mamy nowego Moderatora. Nie złamałam regulaminu. Zresztą o to może posądzić mnie tylko Admin lub któryś z Moderatorów.
    Wyście pięknie pisali posty, a ja ciężko i efektywnie pracowałam w bardzo miłym towarzystwie.
    1. Pełny sukces. Mam nadzieję, że wspólpraca będzie owocna.
    2. Pełny sukces. Adam znakomicie wywiązał się i zrealizował swój plan. Zapraszam do TVN 6 lutego. Nie udało mi się spotkac z Danielem. Chyba rozjeżdżał Bieszczady.
    3. Spotkalam się z wieloma wspaniałymi ludźmi.
    Byłam w
    Pod Bukowicą www.myczkowce.pl, Haliczu w Solinie strona nie jest mi znana, pracują nad nową, Bogdance w Kalnicy, Niemczukówce w Smereku www.niemczukowka.pl , Unitrze w Polańczyku (jak zwykle jej właściciel skorumpował mnie żurkiem pychota) www.unitra.pl ,Zakapiorze w Polańczyku zjadłam pyszną szarlotkę na ciepło, Vikingu w Ustrzykach Dolnych i gościnnie w jakimś nowym, luksusowym ośrodku w Równi.

3. wszyscy chcą sprzedawać publikacje PROT.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 31-01-2009 o 18:59

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)