Pokaż wyniki od 1 do 10 z 217

Wątek: hipokryzja?

Widok wątkowy

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: hipokryzja?

Cytat Zamieszczone przez sir Bazyl Zobacz posta
    Cieszę się Andrzeju, że poznałeś parę ofert turystycznych, jak sam raczyłeś zauważyć rekomendowanych przez Lucynę, ale tematem wątku nie jest wyliczanka stron www byłych, teraźniejszych i przyszłych współpracowników Lucyny (wtedy byłaby to po prostu zwykła reklama), a że temat całkiem inny dlatego jest nachalna. Ale nie tylko dlatego - istnieje REGULAMIN FORUM (tutaj link do zapoznania się: http://forum.bieszczady.info.pl/announcement.php?f=14 ), w którym jasno napisano : "pkt 2. Nie zamieszczaj żadnych ofert i reklam komercyjnych, a także takich opinii, które mają służyć wyłącznie reklamie. "
    Acha mamy nowego Moderatora. Nie złamałam regulaminu. Zresztą o to może posądzić mnie tylko Admin lub któryś z Moderatorów.
    Wyście pięknie pisali posty, a ja ciężko i efektywnie pracowałam w bardzo miłym towarzystwie.
    1. Pełny sukces. Mam nadzieję, że wspólpraca będzie owocna.
    2. Pełny sukces. Adam znakomicie wywiązał się i zrealizował swój plan. Zapraszam do TVN 6 lutego. Nie udało mi się spotkac z Danielem. Chyba rozjeżdżał Bieszczady.
    3. Spotkalam się z wieloma wspaniałymi ludźmi.
    Byłam w
    Pod Bukowicą www.myczkowce.pl, Haliczu w Solinie strona nie jest mi znana, pracują nad nową, Bogdance w Kalnicy, Niemczukówce w Smereku www.niemczukowka.pl , Unitrze w Polańczyku (jak zwykle jej właściciel skorumpował mnie żurkiem pychota) www.unitra.pl ,Zakapiorze w Polańczyku zjadłam pyszną szarlotkę na ciepło, Vikingu w Ustrzykach Dolnych i gościnnie w jakimś nowym, luksusowym ośrodku w Równi.

3. wszyscy chcą sprzedawać publikacje PROT.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 31-01-2009 o 17:59

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)