Strona 4 z 22 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 14 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 217

Wątek: hipokryzja?

Fotografik Roku 2010
    Fotografik Roku 2009
    Fotografik Roku 2008

Awatar bartolomeo
    Na forum od
    07.2005

Domyślnie Odp: hipokryzja?

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    Sir Bazyl, jestem po prostu człowiekiem tolerancyjnym.
    Bazyl, Ty despoto!
    Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    Być może Lucyna przekroczyła regulamin, ale nie uważam, że koniecznie trzeba jej post usunąć.
    Być może? Ja bym raczej rzekł, że z pewnością przekroczyła. Post do kosza, Lucynie punkty karne i po sprawie.
    Czterech panów B.

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez bmiller Zobacz posta
    Bazyl, Ty despoto!

Być może? Ja bym raczej rzekł, że z pewnością przekroczyła. Post do kosza, Lucynie punkty karne i po sprawie.
    Lucyna nie przyjmnie punktów karnych. Posty nie wylądują w koszu. Nie złamałam regulaminu.

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2008

Hipokryzja...
    No cóż, dużo w tym prawdy.
    Są hotele, ośrodki rzekomo nastawione na ekologię. No gdyby nie ich oferta - pewnie można w to uwierzyć.
    A co proponują:
    - szaleństwa skuterem po śniegu (poniekąd bardzo ekologiczne dla kieszeni, mniej dla gór)
    - safari terenówą, itd, itp.
    Odcinam się od takiego schizofremicznego pojmowania ekoturystyki i turystyki w ogóle.
    Rozumie, że na czymś trzeba zarabiać...tylko po co wmawiać,że jest to nieszkodliwe dla środowiska przyrodniczego.
    W grę wchodzą pewnie jeszcze inne okoliczności typowe dla walki o rynek turystyczny, ale ja w to nie wchodzę, nie moja działka.Pozdrawiam.

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Adam Radwański z Oberży Zakapior w Polańczyku www.zakapior.pl od lat współpracuje z TVN.
    chyba nie tylko z TVN bo po wejściu na ten link pojawia się to:
    Bandwidth Limit Exceeded

Apache/1.3.23 Server at www.zakapior.pl Port 80
    a potem to:
    Cichodajki z czata

Gotówka od ręki

Szybkie pieniadze czekaja na ciebie

Anonse bez sponsoringu

Intymne randki

Anonse studentek

Anonse bez opłat

Wyprubowane LINKI

Kontakty towarzyskie do mężatek

Zgadzam się że tylko 10% procent idzie na reklamę firm, a reszta .....?
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Franczak ; 31-01-2009 o 19:17 Powód: literki

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez asia999 Zobacz posta
    Wszyscy pewnie jesteśmy po trochę hipokrytami bo łatwiej usprawiedliwiamy te same zachowania u siebie niz tolerujemy u innych. Jeśli mój samochód no to przecież tylko trochę smrodzi i tylko trochę hałasuje i tylko troche niszczy ale te inne.....toooo.....

Mi w Bieszczadach niczego nie brakuje i nie potrzebuję dodatkowych stymulatorów w postaci jazdy na quadach na krawędzi życia i śmierci czy zapierającego dech w piersiach rzucania siekierą do celu.... jakoś tak mi się po prostu nie chce.... Ja sobie zwyczajnie chodzę, zachwycam się tym co przede mną, nade mną i pod nogami i po prostu cieszę, że jest TO MIEJSCE. Ale wiem, że choćbym nie wiem jak tego nie chciała, to i tak bedą tam inni, którzy zwykłe chodzenie po zwykłej trawie uważają za marnowanie czasu i że przecież trzeba jakoś tak inaczej niż wszyscy, jescze szybciej, jeszcze wyżej, jeszcze bardziej niesamowicie i odlotowo.... mi się chce z tego śmiać ale dla nich taki sens ma wypoczynek i moje zwyczajne chodzenie w zwykłym ubraniu i bez super kompasu czy czegoś tam jeszzce pewnie dla nich też jest śmieszne.
    Więc jeśłi oni i tak tam będą przyjeżdżać to może lepiej, że ktoś to organizuje i chociaż trochę nad tym panuje (a może i nie panuje, nie wiem...)
    Asiu to, że chłopaki z www.krainawilka.pl dewastują szlaki w Bieszczadach to jeden z mitów. Nigdy z czymś takim nie spotkałam się. W ubiegłym roku ktoś kogoś posądził iż wjeżdża skuterami na Połonionę Wetlińską. Na konferencji widziałam jak człowiek z konkurencyjnej wobec Agencjji grupy przewodników pokazywał zdjęcia rzekomych szód spowodowanych przez terenówki Daniela. Tak sie składa, że były to fotografie z szlaku zrywkowego.
    Jeżeli www.krainawilka.pl łamie prawo to gdzie są odpowiednie służby? Gdzie są strażnicy parku, straż leśna, policja, prokurator? Jak to możliwe, że łamiąc prawo obsługują premiera Rzeczpospolitej? Jeździł terenówką. Jak to możliwe, że oznakowane terenówki nie są fotografowane przez miłośników przyrody? Czy każdy kto porusza się po Bieszczadach to osoba obsługiwana przez Agrncję? W prawie każdej ofercie są quady, terenówki.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 31-01-2009 o 19:21

Ekspert Roku 2011
    Ekspert Roku 2010
    Forumowicz Roku 2009
    Awatar marcins
    Na forum od
    12.2005
    Rodem z
    Lesko/Rabe

Lucyna a od kiedy to wolno sobie jeździć po szlakach zrywkowych???

Poza tym to tak jak zauważył Krzysiek ten jeden link rzeczywiscie jakiś nietypowy...
    Marcin

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2008

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Franczak Zobacz posta
    chyba nie tylko z TVN bo po wejściu na ten link pojawia się to:
    Bandwidth Limit Exceeded

Apache/1.3.23 Server at www.zakapior.pl Port 80
    a potem to:
    Cichodajki z czata

Gotówka od ręki

Szybkie pieniadze czekaja na ciebie

Anonse bez sponsoringu

Intymne randki

Anonse studentek

Anonse bez opłat

Wyprubowane LINKI

Kontakty towarzyskie do mężatek

Zgadzam się że tylko 10% procent idzie na reklamę firm, a reszta .....?
    Może nowe atrakcje w Bieszczadach...
    Taka seksturystyka

Ekspert Roku 2011
    Ekspert Roku 2010
    Forumowicz Roku 2009
    Awatar marcins
    Na forum od
    12.2005
    Rodem z
    Lesko/Rabe

No to teraz Bieszczady przeżyją prawdziwe oblężenie... Pomalujmy śnieg na połoninach na różowo...
    Marcin

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Marcin Scelina Zobacz posta
    Lucyna a od kiedy to wolno sobie jeździć po szlakach zrywkowych???

Poza tym to tak jak zauważył Krzysiek ten jeden link rzeczywiscie jakiś nietypowy...
    A tego to nie wiem. To był szlak zrywkowy, a koleiny spowodowane przez ciągnik. Zresztą nie jestem adwokatem Daniela. Jak popełnił przestępstwo to powinien ponieść karę. Tylko naprzód trzeba udowodnić iż złamał prawo. Na razie to sa pomówienia.
    A to sprawa Adama. Czyta to forum. Mi się strona nie wyświetla.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 31-01-2009 o 19:29

Cytat Zamieszczone przez Marcin Scelina Zobacz posta
    No to teraz Bieszczady przeżyją prawdziwe oblężenie... Pomalujmy śnieg na połoninach na różowo...
    Ciekawe która wioska będzie drugim Bangkokiem?

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)