Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 217

Wątek: hipokryzja?

Mieszany widok

Domyślnie Odp: hipokryzja?

Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    Znacznie ważniejsze jest to co się pisze w ogólnodostępnej prasie.

.....

Nachalna promocja - nie dość ze razi, to jeszcze stosowana na forach internetowych - kompletnie mija się z celem.
    ...
    Zgadzam się z tym ale jak zwykle wtrącę coś od siebie.

Myślę, że taką promocję przenieść do czasopism nie jest bardzo trudno. A jak się o czymś pisze to pozostaje w świadomości choćby to była fikcja literacka.
    Sam kiedyś o górach pisałem i gdybym bardzo chciał tak zarobkować i się „wkręcał” i promował to całkiem możliwe, że jakoś bym ciągną dalej. Zwłaszcza, że według mnie nieźle płacili. Ale ja na turystyce nie zarabiam mam pracę i doszedłem do wniosku, że lepiej za dużo nie opowiadać o ciekawych miejscach w mediach publicznych.

Są ludzie, których nachalna promocja nie razi. Można taką promocję "wynieść" z internetu.

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez oligocenmaster Zobacz posta
    Zgadzam się z tym ale jak zwykle wtrącę coś od siebie.

Myślę, że taką promocję przenieść do czasopism nie jest bardzo trudno. A jak się o czymś pisze to pozostaje w świadomości choćby to była fikcja literacka.
    Sam kiedyś o górach pisałem i gdybym bardzo chciał tak zarobkować i się „wkręcał” i promował to całkiem możliwe, że jakoś bym ciągną dalej. Zwłaszcza, że według mnie nieźle płacili. Ale ja na turystyce nie zarabiam mam pracę i doszedłem do wniosku, że lepiej za dużo nie opowiadać o ciekawych miejscach w mediach publicznych.

Są ludzie, których nachalna promocja nie razi. Można taką promocję "wynieść" z internetu.
    Z całym brakiem szacunku dla mnie jesteś tylko i wyłącznie trollem, który przyszedł tutaj aby jątrzyć. Następną osobą, która nic nie wnosi oprócz onetowsko-pudelkowskim klimatu.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 02-02-2009 o 13:24

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Możesz to łaskawie przełożyć na polski?
    Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Z całym brakiem szacunku dla mnie jesteś tylko i wyłącznie trollem, który przyszedł tutaj aby jątrzyć. Następną osobą, która nic nie wnosi oprócz onetowsko-pudelkowskim klimatu.
    Ty jesteś tym trollem na szczególnych prawach? Co to najpierw sam się obeżre, a resztki pozostawi innym.
    Taki sam brak szacunku dla przyrody, która Ciebie ponoć żywi okazujesz innym. Li tylko dlatego, że nie kumasz o czym mowa.

Fuj

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Michał Zobacz posta
    Możesz to łaskawie przełożyć na polski?

Ty jesteś tym trollem na szczególnych prawach? Co to najpierw sam się obeżre, a resztki pozostawi innym.
    Taki sam brak szacunku dla przyrody, która Ciebie ponoć żywi okazujesz innym. Li tylko dlatego, że nie kumasz o czym mowa.

Fuj
    Tak, jestem tu trollem na szczególnych prawach dwulicowcu. Zarzucasz mi złe zachowanie. OK nie jestem święta ale to ty jako jedyny zostałeś wyładzony przez Admina na miesiąc z dzialalności forum. Twierdzisz, że nachalnie promuję niektóre ośrodki i itd. Być może ale ty także to robisz mając w podpisie informację o schronisku w Jabłonkach i wdając się a awanturę, gdy niezadowolony klient usiłował skrytykowac ten obiekt.
    Okazuję ci jawny brak szacunku Pikabu.
    I jeszcze jedno. To forum jest zdominowane przeze mnie, nie wiem czy to dobrze czy źle. Ja odejdę i zmieni swój charakter. Jest zdominowane także przez miejscowych, w tym przez przewodników. Jak nie daj Boże oni odejdą to pozostanie garstka Fanatyków Bieszczadzkich kochającyh ten (o kim mówię wystarczu zaglądnąć do relacji) region i dzieci onetu plus tacy jak ty.

Fotografik Roku 2010
    Fotografik Roku 2009
    Fotografik Roku 2008

Awatar bartolomeo
    Na forum od
    07.2005

To forum jest zdominowane przeze mnie [...]. Jest zdominowane także przez miejscowych, w tym przez przewodników.
    Zauważ tylko, że jedynie Ty występujesz na forum służbowo. Jakoś inni przewodnicy ze swoimi kwitami się nie narzucają... A u Ciebie słowa klucze odmieniane przez wszystkie przypadki to przewodnik, licencja, szkolenie, współpraca i tym podobne dyrdymały. Dlatego tak razi (mnie) każda reklama w Twoim wydaniu.

Na wielu darmowych forach reklama związana z komercyjną działalnością danej osoby jest ściśle zakazana. My też kiedyś do tego dojrzejemy... mam nadzieję.

Wyluzuj trochę i napisz czasem coś na forum nie jako Przewodnik, tylko jako Lucyna.
    Czterech panów B.

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Cytat Zamieszczone przez bmiller Zobacz posta

Wyluzuj trochę i napisz czasem coś na forum nie jako Przewodnik, tylko jako Lucyna.
    Ależ Lucyna czasem tak pisze.

I tamte wątki o sympatycznych górskich spotkaniach bardzo miło się czyta.

Pozdrowienia

Basia

lucyna
    Guest

Angry Odp: hipokryzja?

Cytat Zamieszczone przez bmiller Zobacz posta
    Zauważ tylko, że jedynie Ty występujesz na forum służbowo. Jakoś inni przewodnicy ze swoimi kwitami się nie narzucają... A u Ciebie słowa klucze odmieniane przez wszystkie przypadki to przewodnik, licencja, szkolenie, współpraca i tym podobne dyrdymały. Dlatego tak razi (mnie) każda reklama w Twoim wydaniu.

Na wielu darmowych forach reklama związana z komercyjną działalnością danej osoby jest ściśle zakazana. My też kiedyś do tego dojrzejemy... mam nadzieję.

Widzisz jak czytam takie wpisy jak Twoje to cieszę się, że występuję tu służbowo.

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Wow
    ....Okazuję ci jawny brak szacunku Pikabu.
    I jeszcze jedno. To forum jest zdominowane przeze mnie, nie wiem czy to dobrze czy źle. Ja odejdę i zmieni swój charakter. Jest zdominowane także przez miejscowych, w tym przez przewodników. Jak nie daj Boże oni odejdą to pozostanie garstka Fanatyków Bieszczadzkich kochającyh ten (o kim mówię wystarczu zaglądnąć do relacji) region i dzieci onetu plus tacy jak ty.
    Zamaist oprowadzać i promować w terenie grzejesz cały boży dzionek tyłek przed kompem! Brak roboty? Promocja szwankuje?
    Ad post:
    - co to jest wyładzony? - wyluzuj i pisiaj po polskiemu (wszelakiej gawiedzi nfo - dostałem bana za qrfy, tciule i że głupków nazywam po imieniu)
    - brak szacunku? do mojej malućkiej osoby? (ja kochać wszystkie robale bieszczadzkie - nawet tak paskudne jak Ty, ale brak szacunku! nooo nnie!!!)
    - czekam, aż pozostanie ta garstka fanatyków - ssiiooo z forum!
    Sio!!

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Żaholecki las

Najlepsza hipokryzja jako widze w tym watku to taka iz oligocen leci sobie w kulki z ludzmi na forum. Jestem ciekaw ile sie jeszcze pojawi nowych userow ktorzy bede pisac podobnie, a styl mi jest znajomy.Trzymac tak dalej prowokacja krokiem postepuuu

ps co powiecie na taki program wycieczki http://www.wildnature.pl/nocna_wyprawa.html
    Ostatnio edytowane przez klopsik ; 03-02-2009 o 20:43

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez klopsik Zobacz posta
    Najlepsza hipokryzja jako widze w tym watku to taka iz oligocen leci sobie w kulki z ludzmi na forum. Jestem ciekaw ile sie jeszcze pojawi nowych userow ktorzy bede pisac podobnie, a styl mi jest znajomy.Trzymac tak dalej prowokacja krokiem postepuuu
    Cuda zdarzają się. Zgadzam się z klopsikiem. Forum jak magnes ściąga prowokatorów, a co niektórzy stali są jak te opiłki żelazne.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)