Joorguś !
Dla mnie od początku było jasne że zaistniała taka ilość zdjęć
Wsadzanie na siłę kolejnych toastów przed miejscowym sklepem - mija sie z celem (co już kiedyś usiłowałem wytłumaczyć koleżance z warkoczami)
a wracając do planów :
- jeśli macie taką magiczną moc przewidywania i wciśnięcia się w dobrym (inwersyjnym) czasie na Ostrą Horę to proszę o przekazanie
pozdrowień dla sołtysa wsi leżącej u podnóża czyli Perechestnej
Przyjął nas kiedyś i u ugościł według najlepszych wzorów przełamujących mury stawiane przez oszołomów (patrz wątek ...na zboczach Chryszczatej)
....wiem że to niemożliwe ....ale inwersja na Ostrej ? chętnie bym się załapał)
widzisz, zalezy dla kogo.. ja zawsze chetniej ogladam zdjecia imprez z miejscowymi, miejsc biwakowych, przyrzadzania zarcia, zdjecia z podrozy, miejscowe klimaty (typu babuszka z koza, gruzawik, świniobicie itp).
widoki gorskie to chyba jedynie jeden maly fragment calego wyjazdu i to nie ten najwazniejszy..
widac gusta sa rozne, acz potrafie rozumiec ze ktos nie chce zamieszczac takich swoich zdjec na necie bo uwaza je za zbyt osobiste.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
No ja też chętnie zobaczyłbym "klimaty"
Na zachętę wrzucam fotkę z Użoka związaną ze świniami o których pisała buba
![]()
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)