Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć mój Ulubiony Panie Michale. Prawdę rzekłeś.Dziś piszę programy i oferty (conajmniej 4, być może pojawią się nowe zapytania) dla stałych Gości, główną atrakcją jestem ja
Poprzestawiali swoje terminy przyjazdu tylko po to abym to ja była ich przewodnikiem. Wybaczcie więc, że nie będę dalej promować się.
Idę pisać meile o ile nie siadzie mi mój cholerny iplus.
Michałku Ty nasze Słoneczko trzymaj się cieplutko. Buziaki![]()
ja się nie martwięMarcin muszę Cię zmartwić.![]()
154. Kopalnia ropy naftowej w Czarnej
156. Cerkiew w Czarnej(ikonostas)
159.Kraina Lipiecka
kolejność przypadkowa
no i jeszcze powstający/niepowstający od wielu wielu lat wyciąg na Jasło, to dopiero może być atrakcja jeśli spisze się całą historię niepowstania wyciągu.
Ostatnio edytowane przez Krzysztof Franczak ; 04-02-2009 o 10:44
Przyboś...? Takie rzeczy to w czerwonej książeczce dla początkujących beskidzkich możecie znaleźć. Co ma wspólnego Wiesław Dymny z Bieszczadami?
Może złota piątka sławnych ludzi bywających w Bieszczadach (tzw. celebrity)...
1. Karol Wojtyła
2. ...
Wypluj te słowa o Jaśle.
Praktycznie to nawet nie musisz ich wypluwać.I tak ta stacja tu nigdy nie powstanie.Nawet jeżeli jakimś cudem uda się znależć inwestora i uzyskać pozwolenie na wycinkę drzew i budowe wyciągu, to ekolodzy nie pozwolą wyciąć choćby jednego drzewa pod przyszłe nartostrady.Jeżeli będzie taka potrzeba to sam się przywiąże z nimi do drzew i się skończy.Z nami jest natura 2000 oraz Komisja Europejska, więc możecie sobie pomarzyć.To byłaby druga dolina rospudy z tym samym zakończeniem.A odnośnie jutrzejszego ,,Dzień Dobry" w TVN to kiepsko to widzę.Odwilż, a oni chcą zachęcać ludzi do przyjazdu w Bieszczady na narty.![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)