Pokaż wyniki od 1 do 10 z 121

Wątek: znalazłam właśnie-miło powspominać

Widok wątkowy

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: znalazłam właśnie-miło powspominać

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Piliście kiedyś mleko prosto od krowy? .
    taak :) najlepiej smakuje takie z wydojonej na pastwisku krowy! (ukradkiem bez zgody wlasciciela ) takie mleko smakuje trawa, ziolami i krowa :)

Pamiętacie zapach pieczonego chleba, takiego wystanego w kolejkach? Albo losowanie talonów na buty? .
    ale pamietam ze za czasow kartek mielismy zawsze duzo miesa bo moj tata handlowal kartkami z sasiadami- dawal kartki na papierosy wzamian za te na mieso, :) tak pod koniec miesiaca jak juz tamtych przycisnelo

albo jak sprzedawali dwie rolki papieru toaletowego na dziecko, wiec bacia kupila na mnie dwie i juz mamy wychodzic az tu podchodzi jakis pan i pyta babcie czy on moze pozyczyc dziecko. (teraz by powiedzieli ze pedofil ) wiec babcia mi chwile tlumaczyla ze "teraz ten pan cie wezmie na rece, ale nie wyrywaj sie i nie krzycz, zaraz cie odda tylko kupi papier! :D

albo jak mnie babcia chciala udusic bo wystala w kolejce dwa węgorze, a ja bardzo chcialam poniesc jednego, wiec babcia mi dala , wychodzimy ze sklepu a węgorz mi sie wysmyknal i upadl prostu pod nadjezdzajace auto.. niewiele z niego zostalo.. pani ze sklepu sie zlitowala widzac wielkie nieszczescie i dala nam wegorza gratis.. wiec wracalysmy szczesliwe do domu gonione przez przeklenstwa tych co stali w kolejce

Cytat Zamieszczone przez orsini Zobacz posta
    ale za to prosto z lodówki ze szklanej butelki z kapslem z aluminium-PYCHA!!!
    z kapslem w kratke?? takie co mleczarz przynosil na klatke schodowa i tak fajnie brzękał butelkami?

Czy kiedykolwiek robiliście pierogi z jagodami rwanymi prosto z krzaka w misce i usiłowaliście ugotować je na ognisku?
    taaaak :) na wierzchu byly spalone a w srodku surowe...

ale jak sie popilo kropką to przestalo miec jakiekolwiek znaczenie
    Ostatnio edytowane przez buba ; 21-02-2009 o 20:03
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)