Cii, chłopak trenuje do biegu masarza, czy jakoś tak...
MX, tempo miałeś niezłe, biorąc pod uwagę ile czasu poświęciłeś, żeby obfotografować te wszystkie drogowskazy...każdy z czterech stronhehehe
Cii, chłopak trenuje do biegu masarza, czy jakoś tak...
MX, tempo miałeś niezłe, biorąc pod uwagę ile czasu poświęciłeś, żeby obfotografować te wszystkie drogowskazy...każdy z czterech stronhehehe
Ostatnio edytowane przez vm2301 ; 08-02-2009 o 18:10
"Zakochanemu w górach wielkomiejskiemu szczurowi humor poprawia się już nawet na widok kopca Ślęży ... " Aleksander Lwow
No proszę, jeszcze musiałeś pewnie dotrzeć w góry, czyli zmęczenie plus niedospanie, a jaka trasa! Jak to mówi mój znajomy: szaco!
Teraz nie pozostaje nic, jak ją powtórzyć na spokojnie w lepszych okolicznościach przyrody
Niezapomnianych, "swoich" przeżyć w górkach poliemixie!
"Zakochanemu w górach wielkomiejskiemu szczurowi humor poprawia się już nawet na widok kopca Ślęży ... " Aleksander Lwow
http://www.biegrzeznika.pl/ Tutaj masz coś ciekawego... także czasy przebiegów po trasie. Znajdź kompana do biegu i... zwyciężaj :)
witaj mxmxmxmxmx !
Na początku miałem ochotę sobie z Ciebie poszydzić (pomyślałem że komuś forum na onecie sie znudziło:) ), ale szybko przeliczyłem trasę, podzieliłem przez godziny, oki gra: 3,75km/srednia:) kilometrów ok 30. Trasa wg przewodników powinna zając ok 10h 40min czyli wszystko realne:) Każdy chodzi sobie po górach jak lubi, niektórzy lubią biegać zamast chodzić, chyba każdy na szlaku ma czasem ochote sobie podbiec. Możesz być chłopie z siebie dumny:) kawałek sobie podbiegłeś:D
Interesuje mnie rozkład sił na trasie, jak gospodarujesz energią. Jak pokonujesz podejścia i zejścia. Ubiór, woda, kalorie. Pochwalisz sie?
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
http://www.biegrzeznika.pl/ - warto zerknąć na dystans i czasy!
WUKA
www.wukowiersze.pl
No kondycję, to trza mieć:)
"Przerabialiśmy"to już trzy razy!!!!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki