Ok nie wiedziałem że były poczynione wcześniej jakieś ustalenia, w takim razie wycofuje swoją propozycje i na razie swój udział w wycieczce poczekam na rozwój wydarzeń.
Ok nie wiedziałem że były poczynione wcześniej jakieś ustalenia, w takim razie wycofuje swoją propozycje i na razie swój udział w wycieczce poczekam na rozwój wydarzeń.
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Niema Twojej ani mojej propozycji. Jest jedna. Podałam na pw namiary na www.krainawilka.pl Gdy dojdzie do realizacji to będzie ok, nie dojdzie to także świat nie zawali się. Takich imprez do Lwowa codziennie agencja realizuje kilka. Wystarczy, że w poniedziąłek SB zadzwoni do Daniela, a dwa tygodnie przed kIMB osoby zainteresowane potwierdzą swój udział. I nie chodzi tu o krianę wilka ale o to, że jeżeli w ostatnich dwutygodniach wycofają się współkimbowicze to inni będa mieli problem z wyjazdem. Wtedy może rzeczywiście nalepszy będzie wariant Baśki i wyjazd w 1-2 samochody.
jak dzieci normalnie
chyba najlepszym wyjściem to jest wariant Anyczki czyli przyjazd w niedzielę na KIMB
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
No widzisz Basiu i zostałaś samaja już się w tym wszystkim pogubiłem więc powodzenia życzę
![]()
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Ja też nie miałam pojęcia o tym, że były jakieś ustalenia na P.W.
Stały Bywalec rozpoczynając temat dziś przed południem (11.17) pisał tak, jakby wszystko było nieaktualne.
Ja się nie spieszę i poczekam spokojnie na rozwój wydarzeń, a w międzyczasie dowiem się bez zobowiązań o ceny tego przewoźnika z Krosna.
Wg moich obliczeń jadąc Krosno - Ustrzyki Dolne - Sambor - Lwów i z powrotem trzeba by przejechać ok. 500 km w obie strony.
A o sposobie wyjazdu niech zadecydują inni.
A tak w ogóle to i tak pewnie wolałabym na Pikuj
B.
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
a jak znajdę za 1zł za km to pojedziemy z Olsztyna?![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
A Ty siedz cicho, bo inaczej wydam Cię za mąż za jakąś barakudę i na dodatek ukraińską :P
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki