Cytat Zamieszczone przez irek Zobacz posta
Toż zadziałałem i nie bardzo kumam z postem powyżej.
Z Krainy Wilka dostaliśmy cenę 70/80 zł plus jakaś niespodzianka/promocja.

Co do wpłat to nie wiem czy jest sens aby indywidualnie każdy wpłacał do KW kasę bo i my się pogubimy i oni. A Kraina Wilka dokładnie nam wyceni wyjazd jak będzie wiedziała ile osób jedzie. Żeby wiedzieć ile będzie pewnych osób trzeba od nich pieniążki pobrać. Bo zapisze się 30 osób a do KW wpłynie np 15 przelewów i koszt wzrośnie. Wtedy ktoś się zbulwersuje i będziemy zawracać tyłek KW żeby komuś pieniądze zwracała ? KW to duża firma ale jak zaczną jej co chwile przelewy spływać ktoś coś zamota w tytule przelewu itp i będzie sajgon.

Chyba lepiej zrobić listę, dokładnie wycenić, zebrać kasę i przelać całość.
Irek ma racje jeżeli chodzi o przedpłaty. Na pewno dostaniecie bardzo dobra usługę. Nie wiem czy jutro uda mi się i Piotrowi spotkać z Danielem. W Perle w Czarnej Daniel nadzoruje konferencje super-hiper, a ja jestem poumawiana z właścielami ośrodków no i z Piotrem. Po 13 biegnę do grupy. Jeżeli nie będę mogła to masz moje słowo, że Daniel tę imperzę weźmie. Jeżeli będzie taka możliwość, a na 15 będzie mało osob to może uda mi się przyłączyć grupę KIMB-owiczów do innej obsługiwanej przez Agencję grupy. Zobaczymy w praniu jak to wyjdzie.
Kazik nie obawiaj się. Oni Was odbiorą i zawiozą do ośrodka. Będziecie mieli nianię na pokładzie czyli pilota-zawodowca.