Taki urok tej imprezy. Nie jest źle. Kiedyś na szkoleniu staliśmy 8 godz na boku, bo nas ukraińscy pogranicznicy uczyli rozumu. Nie chcieliśmy im dać premii motywacyjnej. To było na przejściu w Medyce. Mieliśmy całe transportery w autokarze. Wychalaliśmy wszystkoNawet abstynent musiła wypić co nie co. Pękliśmy, bo nie wypuszczali nas na siusiu. Stawka poszła w górę x5.
Można ale to sezon. Hotelom niezbyt opłaca się wynajmować nam pokoje na 1 noc.
Ilu dyskutantów, tyle opinii.
Z życiowego doświadczenia wiem, że gdy się chce bardzo zaoszczędzić, to skutki bywają wręcz odwrotne.
Mam następującą prośbę:
1. Lucyno, skontaktuj się z Krainą Wilka, zapytaj o cenę i wstępnie zarezerwuj dla "grupy zorganizowanej" dzień 15 maja (wycieczka jednodniowa "KIMB" do Lwowa). Gdy już to zrobisz, napisz o tym na Forum w specjalnie założonym nowym wątku. Spytaj się też ich, w jakiej wysokości życzą sobie przedpłatę i w jaki sposób każdy indywidualnie jej ma dokonać.
2. A potem niech już każdy odrębnie wpłaci zaliczkę na wskazane konto KW, wpisując nazwisko / nazwiska uczestników i określając cel wpłaty gotówkowej/przelewu. Pozostałą część należności uiści wsiadając dn. 15 maja rano do busa.
3. Z przebiegu głosowania wynika, że startować będziemy z Sękowca lub Ustrzyk Grn. Myślę, że tam po nas przyjadą, a wieczorem odwiozą.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)