Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
Andrzeju627 - a Tobie "serdeczne dzięki" za bardzo skuteczne zamieszanie i wymyślenie (w "odpowiednim" miejscu i czasie) wyprawy na Pikuj. (...) Jeżeli wycieczka do Lwowa nie dojdzie do skutku, to będzie to tylko i wyłącznie Twoją "zasługą".
Nie traktuję tego wątku jako poważnego zebrania komitetu pilotującego projekt "Jednodniowa wycieczka do Lwowa 15 maja uczestników VIII KIMB", na którym nie wypada zabrać głosu w sprawie nie będącej na porządku dziennym. Traktuję ten wątek raczej jako burzę mózgów na temat projektu.

Przeglądając oferty ewentualnego wykonawcy projektu, zauważyłem, że proponuje on również inną ofertę, która może zainteresować dyskutantów. Pozwoliłem sobie podać link do tej oferty i zadać o niej pytanie. Pierwsze reakcje były negatywne. Następny dyskutant odrzucił tę ofertę i natychmiast zostałem zganiony przez przewodniczącego zebrania za zabranie głosu nie na temat.

Przepraszam wszystkich, że zadałem pytanie nie na temat, które może mieć tak poważne konsekwencje dla projektu.

Stały Bywalcze, jesteś jednak niesprawiedliwy obarczając mnie z góry odpowiedzialnością za cały dalszy przebieg wydarzeń. Mamy jeszcze trzy miesiące i projekt ma wszelkie szanse realizacji. Jeżeli nie uda się go zrealizować, to na pewno nie z mojej winy.