[quote=manio;74846]
Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
Irek straciłam resztki szacunku jakie dla ciebie miałam. Nie zmienisz mojej decyzji. Możesz prać publicznie brudy.

"Przygadał kocioł garnkowi' . Wielokrotnie na tym forum musieliśmy czytać twoje Lucyno ataki na innych członków forum, a w tym bardzo chamskie
i prostackie na Shoutboxie. Faktem jest, że wniosłaś sporo zamieszania w temacie KIMB-u oraz jego organizacji min. wycieczki ( sama nie mając zamiaru na nim być ) , a na końcu umyłaś ręce. Możesz dodać mnie teraz do swojej czarnej listy , na której masz już Irasa, Pastorka , Basię i innych, ale niestety takie są moje odczucia przyglądając się temu od dłuższego czasu.

KTO SIEJE WIATR, TEN ZBIERA BURZE............................................. ......
Nie interesujesz mnie ani Ty, ani Irek, ani Pastor. Niepamiętam abym kiedykolwiek z Tobą na forum rozmawiała.
Nie zamierzam z Wami bić piany. Na dzień dzisiejszy po kilka razy dziennie zmieniacie zdanie. Powtarzam jeżeli będziecie zainteresowani na dwa tygodnie przed KIMB wyjazdem do Lwowa to wtedy zaczniemy o tym rozmawiać. Wcześniej nie.