Cytat Zamieszczone przez irek Zobacz posta
Bardzo się cieszę więc kilka słów o stanie dróg.

Większość drogi od granicy do Użoka to normalny asfalt może nie równy jak stół ale bez żadnych dziur i innych niespodzianek. Od Użoka do Husnego przez parę kilometrów droga przypomina tę do Wołosatego z przed 2 lat. Ale to krótki odcinek i można go powoli przejechać nie narażając samochodu. Potem droga szutrowa ale równiutka można z 70km/h spokojnie jechać. Przed Szerbovcem znowu asfat. Problem osobówki mogą mieć tylko z wyjechaniem na sam koniec wsi Szerboviec nad którą biwakujemy. To dosyć długa wieś i droga pnie się cały czas do góry robiąc się coraz gorsza. Ale zrobimy tak gdy uznacie że już jest za bardzo zła to zostawimy osobówki u jakiegoś gospodarza dając mu parę hrywien, sprzęt biwakowy zapakujemy do mojego i te kilkaset metrów przejdziecie sobie bez obciążenia na nogach.

Iras,co do planów,po wschodniej stronie,tom wszystko ok,y.A powiedz kiedy,i ktorego ruszasz ze Spały?Może mozna do ciebie tam dojechac?
A moze zrobmy jakis punk zbiorczy przed wycieczką na Pikuja,np w Rzeszowie 14.05,Bo tam najłtwiej dotrzec,z różnych stron Polski PKP-m,albo PKS-m.Ja np,jadę z Gdyni,orsyni,z Olsztyna,a Basia ze Sląska,...jak to widzisz?

Po drodze zrobimy ostatnie zakupy (mięsko na ognisko lepiej zabrać z polski, ziemniaki też lub je kupimy w S. Samborze. W wiejskich sklepikach często nie ma ziemniaków bo każdy ma swoje, ew można kupić w jakimś gospodarstwie)

Z bagażami wyjadę na łąki powyżej wsi tam na was zaczekam wybierzemy miejsce na biwak z pięknym widokiem na Ostrą Horę napalimy ognisko i pobiesiadujemy przy gitarze bo liczę, że Maniek ją zabierze. Rano zwiniemy manatki do auta sprowadzę je do 1 chupy by nie stało w z całym dobytkiem w lesie i ruszymy na Pikuj.

Iras,co do planów,po wschodniej stronie,tom wszystko ok,y.A powiedz kiedy,i ktorego ruszasz ze Spały?Może mozna do ciebie tam dojechac?
A moze zrobmy jakis punk zbiorczy przed wycieczką na Pikuja,np w Rzeszowie 14.05,Bo tam najłtwiej dotrzec,z różnych stron Polski PKP-m,albo PKS-m.Ja np,jadę z Gdyni,orsyni,z Olsztyna,a Basia ze Sląska,...jak to widzisz?