Reconie, przepraszam Cię, że miałem wątpliwości, ale przecież my w zasadzie znamy się tylko wirtualnie i miałem prawo nie wiedzieć, ktoś zacz.
Dopiero teraz się przekonałem, żeś człek dotrzymujący złożonych obietnic.
W przeciwieństwie do Jednej Takiej, która najpierw obiecuje mapy i przewodniki, a jak przychodzi co do czego, to wciska dzikie koty, których hodowlę uprawia pod własnym łózkiem.
Ad rem.
Na ok. półtorej doby przed zakończeniem głosowania sytuacja przedstawia się następująco.
Dotychczas głosowały 23 osoby.
W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Sękowiec - ośrodek wypoczynkowy
www.sekowiec.net
1) piskal
2) Basia Z.
3) bertrand236
4) Pastor
5) Marcowy
6) dorota z krakowa
7) długi
8. Tarnina
9) Misieg
10) manio
11) klopsik
12) Michał
II. Ustrzyki Górne - zajazd "Pod Caryńską"
www.carynska.pl
1) orsini
2) Stały Bywalec
3) Jaro
4) WUKA
5) andrzej627
6) Jurko
7) Wojtek1121
8. Recon1
9) vm2301
10) Marcin Scelina
11) mAAtylda
PS 1
Osoby, które tylko sporadycznie tu zaglądają, proszone są o uważne przeczytanie 1-go postu (wprowadzającego) w tym wątku tematycznym. Jeśli spełniają kryteria "czynnego prawa wyborczego", to obowiązkowo powinny zagłosować (pod warunkiem, że potem przyjadą na VIII KIMB).
PS 2
Mam również przykry obowiążek przypomnienia, że głosować powinny tylko te osoby, które (niezależnie od innych kryteriów, jakie wymienia 1-szy post w tym wątku), naprawdę zamierzają przyjechać na VIII KIMB. Otrzymuję (publicznie i poprzez priv.) informacje, że wśród powyżej wymienionych osób są jednak i dwie takie osoby, które - mówiąc kolokwialnie i młodzieżowo - robią sobie jaja.
Wypada mi więc je teraz poprosić (jeśli to prawda, bo gdybym był o tym przekonany, to sam bym je wykreslił), aby wycofały oddane głosy.
Albo wręcz przeciwnie - żart zamieniły w serio i podjęły decyzję o przyjeździe na VIII KIMB.
PS 3
Pozwolę sobie na bliższe określenie obietnicy "korupcyjnej" Recona1. Proszę kliknąć:
http://www.wydawca.com.pl/?s__karta.id__53
.

Odpowiedz z cytatem