Widać , że szykuje się ciekawa końcówka głosowania![]()
Widać , że szykuje się ciekawa końcówka głosowania![]()
Pozdrawiam
Przemek
a ja chwilowo proszę o wycofanie mojego głosu.
Niech zwycięży lepsza lokalizacja. Lepsza, to znaczy uznana, za lepszą przez większość tych forumowiczów, którzy zamierzają przyjechać.
Zwracam się do Klopsika i do Michała. Osobiście traktuję Wasze glosy poważnie i cieszę się, że będziemy mieli okazję spotkać się na KIMBie. Rozwiejcie jednak wątpliwości, o których pisze Stały Bywalec. Wypowiedzcie się jasno na ten temat.
Witajcie
Aby zadowolić wszystkich
WYCOFUJĘ swój głos
Wiecie co Wam powiem, jesteście niepoważni, skoro ktoś oddał już głos ,jakim prawem podżegacie Go do zmiany bądź wycofania, każdy z nas umie czytać regulamin i każdy za siebie odpowiada. Ja naprawdę w tym momencie zastanawiam sie nad wycofaniem mojego głosu, skoro to jest tu tak pożądane i na topie.
A Ty Michał chyba nie dałeś sie sprowokować? Duch w narodzie upada... :(
Tarnina
Jestem za tym, aby na KIMB przyjechało jak najwięcej forumowiczów. Michał, szkoda, że nie masz zamiaru przyjechać, bo tak zrozumiałem wycofanie Twojego głosu.
Tak sobie myślę...
... że maszkiecić czy tam "pierniczyć" lubi nawet spora grupa ludzi niż czytać i oglądać obrazki,
... że Sękowiec jest też fajny i jak wygra to ja trochę na tym zaoszczędzę
... że jak wygra Sękowiec to zobaczę wreszcie jak tam jest w tym ośrodku w którym nigdy nie byłem,
... że bardzo lubię Zatwarnicę za masę wspomnień,
... że mam już rezerwację w BARR-ze i fajnie nad ranem wracać przez drewniany most na Sanie,
... że obecnie głosuję na Ustrzyki to właściwie z myślą o innych,
... że jak wygrają Ustrzyki to są same "za" niż "przeciw",
... że słowo się rzekło kobyłka u płotu,
... że jest mi smutno z oświadczeń Lucyny i jej braku na KIMB-ie,
... że tworzą się takie animozje pomiędzy ludźmi, którzy zapewne kochają JP II a nie słuchają jego rad i nauk,
... że już niedługo wreszcie się skończy głosowanie i oby nie było losowania,
... i, że czas skończyć o tym moim myśleniu :)
A jako wierna uczestniczka KIMBów, z nadzieją na kolejny prezent urodzinowy - zawsze mnie zaskakiwały - nawet do Sękowca pojadę.
Hm... tylko kot mi kwiaty ofiaruje jak Jania nie będzie?Dlatego liczę na Ustrzyki!
mAAtylda
Matylda, pozwolisz, że przypomnę tamte chwile:
Panna mAAtylda ma w oczach dwa nieba
Sękowiec
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)